Campout

CampingSverige.se

8.8.05

Av: Pressmeddelande Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Från lyxstol till drömsäng

Marga investerar varje år i nyskapelser och research. Resultatet blir ett större urval, som visar nya tendenser, som uppfyller efterfrågan och matchar marknadens nya krav. Dessa komfortabla och behagliga liggstolar är resultatet av produktutvecklingen, synad in i minsta detalj. Till exempel det exklusiva systemet som reglerar och låser liggstolen, eller den rejäla stolställningen.

Klicka för större bild


Margas mål är att deras stolar skall vara praktiska och säkra i varje hänseende och för övrigt efter gällande europeiska regler.

Margas vilstol ”Trento” är en smart nyutveckling. Med en 8 cm tjock dyna i ytbehandlat bomullstyg uppnås en fantastisk sittkomfort. Den har steglös inställning av ryggstödet och en kraftig oval hammarlackerad rörställning. Som något helt unikt kan stolen snabbt och lätt, endast med några enkla grepp göras om till en drömsäng, genom de extra stödbenen. Stolen finns i färgerna: blå, ljusgrå och mörkgrå.

Upplev friheten – stolen ger dig allt! Sätt dig rakt upp och ner och läs en god bok eller lägg dig i skuggan och ta en tupplur.

Återförsäljare i Sverige

Du kan få upplysningar om närmaste återförsäljare i Sverige hos DCT Vejle A/S:
Tlf. +45 75 824 800 eller
Web: www.dct-vejle.dk (klicka på: forhandlere, sedan Sverige).

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt