Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

24.1.12

Dela
 

Bürstner 2012: 29 nya vagnar till Gekås

Gekås Ullared Stugby och Camping är en av Sveriges mest kända campingar och ligger i anslutning till varuhuset Ullared shoppingens meka och Sveriges största turistmål.

Bürstner Averso Fifty 465 TS (2012-model)

Bürstner Averso Fifty 465 TS (2012-model)


Inför den nya säsongen 2012 har Gekås Ullareds Stugby & Camping valt att beställa 29 husvagnar från Bürstner att ha till uthyrningsverksamheten. Efter önskemål på utrustningen från gästerna kom det ett beslut från Gekås att modellen Bürstner Averso 465 TS var det bästa alternativet.
– Vi väljer husvagnar från Bürstner för tryggheten och kvalitén från Europas största tillverkare, berättar Kent Dahlström.

som tog initiativet till överenskommelsen med  FJ:s husvagnscenter i Falkenberg. Fj:s Husvagnscenter som startades 2006 och är idag en frontfigur för försäljningen av Bürstner i regionen.
– Det känns mycket positivt för oss att få leverera Bürstner husvagnar till Gekås Camping, nu när vi fått förtroendet för tredje gången i rad - säger Mathias Jonneryd, ansvarig på FJ:s husvagnscenter.
Bürstner, vars motto är komfort utan gränser, leds av VD:n Peter Östlund och han ser ordern som en stor prestigeorder och ser fram emot att få leverera husvagnarna till campingen.

Leveransen till Gekås Stugby och Camping kommer att gå av stapeln i början av 2012 och alla tre parter ser det som ett lyckat samarbete och ser fram emot en trevlig sommar för deras gäster i de nya husvagnarna.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt