Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

17.9.09

Av: Pernille Lykke Hansen
Dela
 

Camp-let är nu representerade i Sverige

Den prisbelönta Camp-let tält-trailern ger dig möjlighet att njuta av camping när den är som bäst, utan att ge avkall på bekvämligheter, såsom kök, sängar av hög kvalitet, ett rymligt vardagsrum

Klicka för större bild


Den danska tältvagnsproducenten Camp-let, med över 40 års erfarenhet av tältvagnstillverkning, arbetar ständigt för att göra camping till vad det är: fritid! Med glasfiber kropp, kraftig bomulls-tält från Europas ledande tälttillverkare, Isabella och galvaniserat chassi, ger Camp-let många år av god camping. Under de senaste åren har Camp-let tagit fram en lång lista med nyheter. Utifrån kundernas önskemål, brainstormade  möten med den europeiska handeln och en stor utvecklingspotential, har Camp-let kunnat förbättra släpet.

Några av de detaljer som gjorde Camp-let ledande inom tältvagnar de senaste åren är: stora 13 "hjul, med tillval för sport fälgar, med hjälp av gas-kolvar öppnas ett nytt tält, designat med flera nya möjligheter, stort bagage skåp, sängar av hög kvalitet och en lång lista av nya alternativ.

Genomtänkta detaljer

För säsongen 2010 presenterar Camp-let ett helt nytt köks- begrepp i alla modeller. Det nya kökskonceptet skapar större förvaringsrum, mer arbetsutrymme på köksbordet, praktiska arrangemang, högre kvalitet och genomtänkta detaljer som halkfria mattor och hyllor. Den nya designen på tältet, med mer information och alternativ har varit en framgång, och därför har Camp-let nu tagit ytterligare ett steg. Royal är toppklass -vagnen, och är nu utrustad med ett tält i en högre kvalitet av akryl. För detta nya materialet kan nämnas många positiva detaljer, bland annat hög andningsförmåga, lång livslängd och lätt att rengöra.

Det nya tältet kommer att presenteras i färgerna ljusblå och grå.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt