Housecar

CampingSverige.se

5.1.11

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Danmark: Utomhus fitnessområde på Holbaek Fjord Camping & Wellness

På FDM platsen Holbaek Fjord Camping & Wellness har man under flera år erbjudit gästerna olika former av njutning för kropp och själ – allt från massage, zonterapi och akupunktur till kroppsinpackningar och healing m.m. Likaså har gästerna haft fri tillgång till pool, bastu och spa -pool. Nu erbjuds även utomhus fitness.

Klicka för större bild


Holbaek Fjord Camping & Wellness har utvecklat sitt wellnesskoncept med ett 120m2 stort utomhus fitness område, som tidigare nämnts består av uppvärmd och övertäckt pool, bastu och spa -pool. På området finns bl.a. också crosstrainer, moonwalker, leg press, roddmaskiner m.m. Precis som övriga wellness faciliteter (dock med undantag av wellness behandlingarna) är fitness området gratis att använda för platsens gäster.

- Fitness området är vårt sista drag inom wellness temat som vi har arbetat med de senaste fem åren. I motsats till våra wellness produkter som är mer icke- avslappningsorienterade är fitness området en början på en rad nya produkter som är mer fysiskt orienterade. Vi har de senare åren upplevt en ökad efterfrågan på fysisk aktivitet från våra gäster. Denna efterfrågan försöker vi nu tillmötesgå med vårt nya fitness område, berättar platschef Thomas Buch Tøstesen.

Se också...
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt