Housecar

CampingSverige.se

4.6.20

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Detta händer hos Bengt i Örkelljunga

Vill du veta vad som händer hos Bengt i Örkelljunga? Då är deras nya programserie på youtube något för dig. En gång i månaden släpps ett nytt avsnitt där Alexander Svensson skildrar livet på en av landets största anläggningar för husvagnar och husbilar.

Christina, Britt-Marie och  Bengt-Åke.

Christina, Britt-Marie och Bengt-Åke.


Bengt Bengtsson började sälja husvagnar redan 1966. Då fanns inte youtube, men som den driftiga entreprenör han var marknadsförde han sin verksamhet med de medel som stod till buds på den tiden. Och han gjorde det med bravur – under åren har Bengt i Örkelljunga växt till en riktig bjässe i husvagns- och husbilsbranschen.  

Idag drivs företaget av grundarens barn Bengt-Åke, Britt-Marie och Christina. Även tredje generationen är involverad och säkrar framtiden för familjeföretaget. År 2006 invigdes nya fina lokaler belägna alldeles vid E4 i Örkelljunga och företaget fortsätter kontinuerligt att utvecklas med till- och ombyggnader och ett utökat sortiment. Idag ingår åtta varumärken i utbudet – allt från prisvärda husvagnar till lyxiga premiumbilar.

Victor Svensson är en av programledarna i Bengt i Örkelljungas filmserie.

Victor Svensson är en av programledarna i Bengt i Örkelljungas filmserie.


Programserie

För att ge kunder och intresserade husvagns- och husbilsspekulanter en inblick in vad som händer på anläggningen och vilka nyheter som är på gång, har Bengt i Örkelljunga startat en programserie på youtube. Första avsnittet sändes i december och därefter har det släppts ett nytt avsnitt varje månad.

Alexander Svensson och Victor Svensson guidar i programmet och gör nedslag på olika ställen på anläggningen – allt från verkstad och butik till intervjuer med medarbetare.

I maj månads avsnitt lyfter Alexander det fenomen som är på allas läppar just nu – svemester, hemester och staycation. Ta en titt på det och bli inspirerad till en semester hemma i Sverige.

Det släpps ett avsnitt i månaden, alla kan ses på youtube.

Det släpps ett avsnitt i månaden, alla kan ses på youtube.


Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt