CampingSverige.se

10.7.10

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Oase-outdoors.dk
Dela
 

Easy Camp: Är du redo för sommarens alla festivaler?

Med Hot Summer kan du vara säker på att hitta tillbaka till ditt tält på festivalens tältplats – de retrogula palmerna och den bruna färgen med ett stänk havsblått i sticker ut i mängden, och för samtidigt tankarna till sol, bad och sommar.

Klicka för större bild


Du behöver inte heller ägna en massa tid åt att sätta upp tältet eftersom Hot Summer från Easy Camp® är ett pop–up tält som slår upp sig själv direkt när tältsäcken öppnas – alltsammans tar två sekunder och sedan är det bara att njuta av musiken!

Det är viktigt att sova gott och torrt och utifall festivalvädret visar sig från sin våta sida är tältet plötsligt det enda som skyddar dig från att bli genomblöt. Hot Summer har ett vattenpelartryck på 1500 mm så det skall nog klara att hålla en rejäl by ute. Är det däremot varmt finns möjligheten att öppna upp för tvärdrag då tältet har ventilationsöppningar I bägge ändar. Dessutom kan myggnätet dras ner även om dörren är öppen, något som håller insekter ute. När tältet är nerpackat är det lätt att bära med sig och väger endast 3,5 kg.

I Easy Camp kollektionen hittar du också sovsäckar och självupplåsbara liggunderlag med inbyggd huvudkudde – så du är säker på att få en behaglig nattsömn.

Se också...
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt