CampingSverige.se

15.8.13

Av: Bjørn Lahus Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Eftermonteringsmöjlighet Truma CP plus- från gammal till ny

Mer manövreringskomfort, mer individualitet, mer välbefinnande. Den nya Combi från Truma överbevisar med sina talrika nya funktioner och fördelar.

Kunder som har äldre Truma Combi apparater i sina vagnar behöver inte ge avkall på denna extra komfor

Kunder som har äldre Truma Combi apparater i sina vagnar behöver inte ge avkall på denna extra komfor


Ettermontering

Kunder som har äldre Truma Combi apparater i sina vagnar behöver inte ge avkall på denna extra komfort, för Truma erbjuder nu en eftermonteringsmöjlighet så att alla Combi pannor från 2007 kan byggas om.

– För att göra det måste det installeras en CP kontrolldel och pannans styrkort måste bytas ut, förklarar projektledare Stephan Koch.

Kunden får den nya LCD – displayen Truma CP inklusive 12 V tillkoppling, samt en 6 m lång kabel. Printkortet följer inte med i paketet, men byts ut direkt av Truma förhandlaren eller servicepartnern.

- På detta sätt säkrar vi att installeringen sker av en fackman och pannans korrekta funktion garanteras, berättar Koch.

Denna eftermonteringsoption är också intressant för kunder med nya fordon. På 2013/2014 modellerna är den aktuella Truma pannan redan installerad.

- Några producenter installerar fortfarande den gamla, analoga Combi manövreringdelen i sina fordon, berättar Koch.

Kunden har riktigt nog en ny Combi apparat med nytt printkort ombord, men kan med den gamla regulatorknappen inte utnyttja de nya funktionerna. Kunderna kan känna igen den nya Combi pannan på det moderna, svarta skåpet. I detta tillfälle skall man bara eftermontera LCD-displayen, men inte printerkortet för att kunna njuta av den extra komforten och bekvämligheten med den nya Combi generationen.  

Gammal eller ny Combi apparat med gammal manövreringspanel – eftermonteringen lönar sig i vilket fall.  Den nya manövreringsdelen Truma CP plus fås i fackhandeln från september 2013

Se också...
Länkar Länkar:
Länkar Portal: Truma
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt