Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

16.7.12

Av: Lasse Løndahl Henriksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Frankrike: Campingplatsen Le Château de Galaure förnyad

Camping Le Château de Galaure slog i juni månad 2012 upp dörrarna till Iris Parc Camping. Campingplatsen ligger i Drôme blev i oktober 2011 en del av Iris Parc- kedjan. Efter flertalet förnyelser kan campingplatsen nu erbjuda en total semesterupplevelse för familjer med barn i alla åldrar.

Det är natursköna områden som omringar Camping Le Château de Galaure

Det är natursköna områden som omringar Camping Le Château de Galaure


Nya faciliteter

Platsen har fått nya lyxiga mobile homes, fullt utrustade bungalow- och safaritält. Förr hade campingplatsen endast uppställningsplatser. Safaritälten erbjuder samma lyx som bungalowtälten, men också mer plats och en safarilik atmosfär, och de är placerade i ytterkanten av skogen. En campingsemester för rörelsehindrade är också en möjlighet på grund av de handikappvänliga mobile homes som finns på platsen. Alla mobile homes har extra stora uppställningsplatser på denna mycket gröna campingplats.

Utöver att införa nya boendetyper har de existerande faciliteterna på platsen blivit förbättrade och nya faciliteter har tillkommit, till exempel en snackbar, uppgradering av de sanitära faciliteterna och swimmingpoolen. Av nya faciliteter kan nämnas inomhus lekplats, konstgjord flod och hoppkudde. Den konstgjorda floden och hoppkudden kommer vara klara i början av juli. Under hela säsongen kommer det vara underhållning för hela familjen med 13 aktiviteter dagligen. Därutöver erbjuder campingplatsen utomhusaktiviteter, sportfaciliteter samt möjligheten att fiska i den lilla floden bakom campingplatsen.

Campingplatsen ligger i Châteauneuf-de-Galaure vid den lilla floden Galaure, ca 80 km söder om Lyon. Själva byn ligger endast några få minuters promenad ifrån campingplatsen. Drôme bjuder på skön natur och många turistattraktioner som t.ex. Palais Idéal som är ett stort äventyrsslott, byggt av ett franskt postbud.

Om Iris Parc: 

Iris Parc grundlades 2003 och fungerar i samarbete med Vacansoleil Camping Holidays. Med Iris Parc har Vacansoleil möjlighet att följa sin egen filosofi om semesterupplevelser på en topp camping, och till konkurrenskraftiga priser. Alla Iris Parc campingplatser skall leva upp till hög kvalitet.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt