Housecar

CampingSverige.se

1.3.17

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Intervjuer i ”Gula soffan” – se klippen här

Under mässan Caravan Stockholm passade vi på att bjuda in några branschprofiler till vår soffa för att höra deras syn på camping och mobilt boende. Se och lyssna till samtalen här!

Unni Åström.

Unni Åström.


Mässan Caravan Stockholm samlar många av de ledande varumärkena i branschen. I år fanns ett 60-tal utställare på plats och representerade runt 30 varumärken inom husbilar, husvagnar, tillbehör och campingdestinationer.

Den officiella mässtidningen Husvagn på Väg tog tillfället i akt att prata med flera av utställarna om läget i branschen – glädjeämnen, utmaningar och trendspaningar. Här intill kan du se dels intervjuer gjorda i utställarnas montrar och dels de två samtal som spelades in i ”Gula soffan” i Husvagn på Vägs monter.

Lars Jarlerud.

Lars Jarlerud.
Fotograf: Maria Fäldt


Gula soffan

Först ut i ”Gula soffan” var Lars Jarlerud, agent för Pilote-gruppen i Sverige och Norge. Han har över 40 år i husvagns- och husbilssbranschen som säljare, företagare och importör. I intervjun ger han sin syn på husbilsbranschen, den enorma försäljningsökningen och utmaningarna för framtiden.

Därefter gästades soffan av Unni Åström, vd för First Camp. Hon berättar bl a om campingkedjans nyförvärv i Åhus och Mönsterås samt köpet av den unika campingplatsen Lakolk i Danmark. Unni pratar även om First Camps ambitioner att växa och om vilka trender som råder inom svensk camping.

Se intervjun med Unni Åström här; www.campingsverige.se

Se intervjun med Lars Jarlerud här; www.campingsverige.se

Se också...

Gula soffan: Intervju med Lars Jarlerud

Tidningen Husvagn på Väg samtalar med Lars Jarlerud, agent för Pilote-gruppen, om husbilsbranschen. Vad beror rekordförsäljningen på? Kommer den att fortsätta? Vilka utmaningar väntar branschen? Inspelat på Caravan Stockholm i Kista 19 februari 2017.

2017-02-28

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt