Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

12.4.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Camping Toscana Village
Dela
 

Italien: Camping mitt i Toscana

Camping Toscana Village är en liten trevlig plats med många aktiviteter och belägenhet mitt i Toscana.

Det är möjligt att ta sig till Camping Toscana Village antingen med flyg eller med egen bil.

Det är möjligt att ta sig till Camping Toscana Village antingen med flyg eller med egen bil.


En stor del av gästerna kommer med flyg till Pisa, huvuddelen kommer dock i egen  bil, och stannar en till två veckor. Det är ingen stor och oöverskådlig plats och trots att det endast finns plats för 83 enheter och 14 flotta mobilehomes förmår man att erbjuda en lång rad aktiviteter, naturligtvis kulminerande under högsäsongen.

Hemifrån kan man via campingens hemsida: toscanavillage.com – som också är på danska – skräddarsy sitt uppehälle, och det kan till exempel bestå av vinprovning, matlagningskurs, utflykter med eller utan guide och wellnessbehandlingar i Casciana. Priset får man veta hemifrån.

På platsen finns också en stor härlig pool, bar/restaurang samt under högsäsong aktiviteter för barnen. Likaså erbjuds kvällsarrangemang med olika teman och levande musik.

Vill man inte köra till Toscana utan flyga till Pisa och hyra ett mobilehome, kan man numer också bli hämtad på flygplatsen – antingen i Pisa eller i Florens.

Staden Montopoli ligger vackert mitt i Arnodalen, mellan Florens och Pisa, och området är lämpat för vandringsturer, mountainbiking och inte minst besök i de omkringliggande kulturstäderna, ex, Siena, Pisa, Lucca och Florens. Alla kan nås med offentliga transportmedel.

Fakta

83 platser
14 mobilhomes
Bar/restaurant/minimarknad
Res med Camping Cheque och Holiday Cheque

Alle förfrågningar kan ske på engelsk: toscanavillage.com

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt