CampingSverige.se

5.7.10

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Primus gasgrill för campinglivet

Den bärbara gasgrillen Primus passar perfekt för campinglivet – den är robust, väger inte särskilt mycket och är lätt att ta med. Samtidigt är den enkel att tända och den har ingen kol som ryker och stör grannarna.

Klicka för större bild


Det finns inget som är så härligt en ljum sommarkväll på campingplatsen som att sätta tänderna i något grillat. Och det utan att behöva kämpa med tändstickor och tjock rök.

Primus Vidar BBQ gasgrill har en mycket effektiv grillyta och piezotändare, vilket gör att den är klar att använda efter några få minuter. Gasgrillen väger endast 4,5 kg och tar inte mycket plats – men har samtidigt plats för mat till fyra personer. Platsen mäter 28 x 35 cm. Vidar är den perfekta lösningen om du vill slippa engångsgrillarna som är svåra att tända, brinner ut för snabbt eller grillar ojämnt. Gasgrillen har en yta som gör att man slipper ifrån att hela tiden behöva rengöra den.

En gasgrill är mycket miljövänlig – den kan användas i åratal och spär inte på vår resurskrävande engångsanvändandekultur. Dessutom slipper man den störande röken som en kolgrill har. Därför är det också en stor fördel med gasgrill på campingplatsen, eftersom grannarna slipper bli störda av tjock rök.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt