SCR: Svensk Camping & Stugor 2010

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Nu är 2010 års utgåva av svensk Camping & Stugor ute. Den stora katalogen innehåller inspiration till mer än 500 platser i Sverige.

Klicka för större bild Nu kan katalogen beställas gratis hos SCR. Man kan också hämta ett exemplar hos alla SCR:s medlemmar, på alla svenska turistbyråer, utvalda IKEA varuhus i Europa, färjerederier, förlustelseparker i Norden, ambassader, samt försäljare av campingutrustning i Sverige, Danmark och Holland. Äntligen är det också möjligt att få fatt i ett exemplar på en av vårens ca 20 europeiska turistmässor. Publikationen är Sveriges största turistbroschyr med en upplaga på 1,3 miljoner exemplar. Den utkommer på tre språk, svenska, engelska och tyska och kan fås i hela Europa.Den första utgåvan av denna översikt kom 1983 så det är 25 års erfarenhet som står bakom. Platserna är grupperade efter län och det finns en stor mycket detaljerad och överskådlig karta som leder dig rätt på resan. Ladda ned eller beställ katalogen härwww.camping.se

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket