Housecar

CampingSverige.se

27.5.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Tävla med Kama Fritid – hela året ut!

I samarbete med Kama Fritid presenterar CampingSverige nu tävlingar med fina priser – en tävling varje månad hela året ut!

Kamas huvudkontor ligger i Tenhult.

Kamas huvudkontor ligger i Tenhult.


Kama Fritid AB är en av Nordens ledande tillbehörsgrossister inom husvagns- och husbilssektorn och har sedan många år ett väl utvecklat samarbete med Europas ledande leverantörer inom området husvagn, husbil, camping och fritid. Huvudkontoret ligger i Tenhult utanför Jönköping, där finns även företagets 6300 kvadratmeter stora centrallager mer än 9000 olika tillbehörsartiklar. Försäljning sker genom återförsäljare som finns över hela landet.

Klicka för större bild


Order to Store

För tre år sedan lanserades tjänsten Order To Store vilket innebär att privatpersoner via Kama Fritids hemsida enkelt kan beställa produkter och välja en återförsäljare som är ansluten till OTS och hämta och betala varan i den butiken.
– OTS har blivit en stor succé. Det är dessutom helt fraktfritt, konsumenten betalar inget extra för detta och har samtidigt garanti- och reklamationsrätt hos den butik där varan är betald, berättar vd Jonas Tidqvist.

Vinn en strandstol från Isabella!

Vinn en strandstol från Isabella!


Tävla på CampingSverige

I samarbete med Kama Fritid presenterar CampingSverige nu tävlingar med massor av fina priser. Det blir en tävling varje månad hela året ut.

Första priset är en fin hopfällbar strandstol med nackkudde. Sitsen är inställbar i 8 positioner, värdet på stolen är 495 kronor. Lycka till och håll utkik efter nästa tävling som kommer i slutet av juni.

Tävla här!

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt