Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

11.6.09

Av: Maria Andersen Fotograf: Böda Sand
Dela
 

Upplev Ren Känsla på Böda Sand i sommar

Böda Sand och Barnängen ger tillsammans gästerna extra rena upplevelser under semestern på Öland. Ett samarbete på flera plan, alla med mål om omtanke och mervärde för gästen. Besöken vid de nyrenoverade och specialinredda skötrummen görs extra trivsamma med Barnängens populära barnprodukter. Vid servicestationerna möts du som gäst av Barnängens trevliga events och aktiviteter där du får uppleva Ren Känsla.

Klicka för större bild


Ren Känsla och omtanke för hela familjen

Barnängen tillsammans med Böda Sand på Öland tar nya grepp och ger gästerna omtänksamma upplevelser under semestern. Skötrummen på campingen fylls med spännande tilldragelser i form av roliga figurer, annorlunda inredning, tecknad film mm. Omtanken om de små visas på flera sätt och i skötrummen finns Barnängens populära barnprodukter.

Böda Sand och Barnängen satsar också på dig som förälder och gör duschbesöket till en upplevelse! Vid servicehusen träffar man Barnängens personal och får testa nya unika produkter från Barnängen, uppleva sköna loungemiljöer – en riktigt ren & skön semesterkänsla!

Omtanke om sina gäster och kunder är viktigt för både Böda Sand och Barnängen. Barnängen tillsammans med Svenska Livräddningssällskapet (SLS) är därför arrangörer av Böddes simskola på Böda Sand under sommarmånaderna. Här lär sig barn och föräldrar om säkerhet och simkunskap på ett roligt sätt och med trevliga överraskningar till deltagarna.

- Samarbetet mellan Böda Sand och Barnängen känns helt naturligt. De båda välkända och omtyckta varumärkena står för och associeras med svensk sommar, renhet och omtanke, säger Maria Becker på Barnängen. Anna Barkevall, VD på Böda Sand håller med och ser ett stort värde i samarbetet med Barnängen.

- Att kunna erbjuda våra gäster ett värde och en upplevelse i deras vardags är något vi är väldigt glada över, säger Anna.

Klicka för större bild


Barnängen och Böda Sand

Barnängen är ett av Sveriges mest kända och älskade varumärken med produkter som passar hela familjen. Med produkter som kännetecknas av hög kvalitet, naturlighet och vårdande egenskaper. Utöver vår barnserie erbjuder vi ett brett sortiment av hårvård- och kroppsprodukter med noggrant utvalda ingredienser. Prova dig fram och hitta din favorit på barnangen.se!

Böda Sand är Sveriges största camping med 1350 campingplatser och 125 stugor med 150.000 besökare per säsong. Huvudmålgruppen är aktiva barnfamiljer och anläggningen har ett stort utbud på aktiviteter för alla åldrar. 2008 nominerades Böda Sand till Sveriges Bästa semesteranläggning.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt