Hvidbjerg Strand Feriepark åter bland Europas bästa

Hvidbjerg Strand Feriepark i Blåvand gör det igen – tar emot pris! År efter år sätter platsen nya standarder för vad gästerna kan förvänta sig av en modern campingplats, och platsens ägare är inte den som håller inne med sina goda idéer.

Läs mere om campingsemester i Västjylland på CampingSverige.se

År efter år sätter Hvidbjerg Strand Feriepark nya standarder för vad gästerna kan förvänta sig under en modern campingsemester

År efter år sätter Hvidbjerg Strand Feriepark nya standarder för vad gästerna kan förvänta sig under en modern campingsemester Udnævnt til BestCamping 2014Utnämnd till BestCamping 2014Ett mål här i livet kan vara att nå stjärnorna. Ett annat kan vara att hålla sig kvar på toppen när man är där. Så kan man beskriva Hvidbjerg Strand Feriepark som nu under många år har legat i topp bland de europeiska campingplatserna och bara fortsätter att kamma hem fina utmärkelser. ADAC och ANWB (tyska och holländska Motormännens Förbund) har nyligen delat ut det förnäma och mycket eftertraktade priset Best Camping 2014, som kan liknas med filmvärldens Oscar. Hvidbjerg Strand Feriepark har åter igen kammat hem utmärkelsen, och bevisar därmed att campingplatsen på alla tänkbara sätt är bland de bästa i Europa.- Endast det bästa är gott nog när gästerna rullar in på Hvidbjerg Strand Feriepark, och vi anstränger oss dagligen för att prestera det bästa vi kan. En semester kan inte göras om, så vi har endast ett skott i bössan när förväntningarna skall infrias. Därför arbetar vi med alla nivåer av semestern. Från ankomst till avfärd, säger Steen Slaikjær, som äger platsen tillsammans med sin syster Lene Slaikjær Grønlund.

Det stora wellnesscentret på Hvidbjerg Strand Feriepark är mycket populärt

Det stora wellnesscentret på Hvidbjerg Strand Feriepark är mycket populärt Två generationer står bakomFamiljen Slaikjær har under två generationer utvecklat platsen till det den är idag. Den femstjärniga campingplatsen ligger i Blåvand alldeles ute vid Västerhavet, och är åter ifärd med att bygga ut. Platsen utvidgas med 21 nya Fiskarhus nere vid den egna sjön, och alla stugor i Westernbyn har utökats med 10m2. Det äldsta området på campingplatsen genomgick en total modernisering 2013, och det luxuösa friskvårdscentret, badlandet och leklandet (inomhus)är bara några av de saker som har att göra med att platsen är så unik – inte bara i Danmark, utan också i hela Europa. – Innovation och utveckling är en naturlig del av vår vardag. Vi utvecklar vårt utbud att passa flera olika målgrupper och årstider, således att alla får en god upplevelse hos oss, oavsett när och hur de semestrar här, säger Lene Slaikjær Grønlund.

De eftertraktade Fiskarhusen är som små luxuösa sommarhus

De eftertraktade Fiskarhusen är som små luxuösa sommarhus Stolta över prisetHvidbjerg Strand Feriepark är också medlemmar i den europeiska sammanslutningen av de bästa campingplatserna – Leading Campings of Europe.- Vi är mycket stolta över detta pris och tar det som ett uttryck för att vi är på rätt spår. Helt färdiga och tillfreds blir vi dock aldrig, ler Steen Slaikjær från Hvidbjerg Strand Feriepark. Läs mer om den prisvinnande campingplatsen Hvidbjerg Strand Ferieparks hemsida Läs mere om campingsemester i Västjylland på CampingSverige.se

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket