Nya Adria Coral blickar framåt – och uppåt

Coral-serien lanserades redan 1999 och har sedan dess tillverkats i över 30 000 exemplar. Till modellåret 2018 har serien fått ett rejält ansiktslyft.

Nya Coral har plant golv och stort takfönster.

Nya Coral har plant golv och stort takfönster. Den utvändiga formen och designen är identisk med Adria Matrix-serien, men interiört finner vi mycket som skiljer serierna åt. Coral har i år fått ett nytt panoramatakfönster med dubbelglas, så kallat Skyroof. Det ger ett härligt ljusinsläpp dagtid och möjlighet att betrakta stjärnorna på kvällen. En annan nyhet är det plana dubbelgolvet, alltså inga kanter eller steg invändigt.

Sittgrupp i Adria Coral 670 SL. Här kan du blicka uppåt.

Sittgrupp i Adria Coral 670 SL. Här kan du blicka uppåt. CrossoverAdria Coral är en crossover vilket ger ett rymligare intryck och fler förvaringsmöjligheter. Plus och Supreme har ljus inredning med högblanka överskåp (Symphony White). I Axess heter inredningen Tempo Brown och är träfärgad. Coral finns i tre varianter; Axess, Plus och Supreme. Totalt kan man välja mellan åtta planlösningar. Supreme och Plus byggs på Fiat, medan Axess har Citroën-chassi.  

Flaggskeppet Sonic har fått en ny exteriör design.

Flaggskeppet Sonic har fått en ny exteriör design. Ny SonicAdrias flaggskepp Sonic har fått ny exteriör design till 2018. Sonic Supreme har två nya planlösningar – 810 SL (långbäddar)och 710 SC (160 cm dubbelsäng, höj- och sänkbar) – medan Sonic Plus utökats med 700 SC (större garage och bredare säng). Matrix-serien har också fått ny exteriör design och de nya planlösningarna SC och DC, modeller med större garage och 160 cm breda sängar som är höj- och sänkbara.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket