Dethleffs 2010: Globe 4 T

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Dethleffs Globe 4 är den tyska producentens variant på en ekonomisk husbil vilken man kan ta sig fram överallt med. Den lämpar sig på en långresa, på stadskörning och på körning på småvägar - den kommer fram överallt och det är också lätt att hitta parkering till den.

Dethleffs Globe 4 T (2010 – års modell)

Dethleffs Globe 4 T (2010 – års modell) I det stora hela har husbilen ett modernt uttryck. Den kan fås med olika motorstorlekar och fyra olika planlösningar. Invändigt är Globe 4 kompakt utan att man känner sig instängd. Den är utan tvekan mest idealisk för två vuxna eftersom den har två breda enkelsängar i bakre delen. Dessa kan dock göras om till en stor dubbelsäng. Här kan det ligga ett barn mellan de två vuxna. Sängen är hög, vilket ger ett stort förvaringsutrymme undertill. I mitten av husbilen finns toalett, garderob och ett stort kylskåp med separat frys. Sittgruppen hänger samman med förarhuset och har ett litet kök. Det speciella med denna husbil är att det över vardagsrummet finns ännu en dubbelsäng, som kan fällas ned om man har ytterligare två övernattande gäster – t.ex. om man får besök av två barnbarn.Husbilens storlek är mycket förnuftig. Det har avsatts plats för de olika funktionerna. Designen är modern och trevlig och det finns gott om förvaringsutrymme. Husbilen är 2,85 m hög och därför också idealisk för långa personer. Den stora takluckan över förarhytten ger inte bara frisk luft utan också massor av utsikt som kan vara speciellt trevligt när man kör i vacker natur. Instrumentpanelen är utförd i modern design och sitter praktiskt precis innanför dörren. Över detta finns ett stort vitrinskåp med belysning.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket