Kabe trefaldigt prisade på CMT

Svenska Kabe mottog prestigefyllda priser på mässan CMT i Stuttgart. Bland annat utsågs Royal-serien till Årets husbil 2023 i kategorin halvintegrerade husbilar.

Traditionsenligt delades det ut branschpriser på CMT i Stuttgart i januari. Kabe har tagit hem priser på galan förut och nu kom nya kvitton på företagets starka position som producent av fritidsfordon.
På årets mässa år tog Kabe hem tre prestigefyllda priser.
– Det smäller alltid högt att prisas i den här hårda konkurrensen, det ger en rejäl skjuts framåt. Vi är mycket stolta, säger Niclas Steén, försäljningschef på Kabe.

Kabe Royal utsågs till Årets husbil.

Årets husbil

Totalt var det 145 produkter i 17 kategorier som slogs om utmärkelserna. Fjorton facktidskrifter från olika europeiska länder står bakom priserna som premierar innovativa idéer och produkter som gynnar konsumenterna. I år var det totalt 14 000 läsare som skickade in sina röster för att utse vinnarna. En av de tyngsta klasserna är Årets husbil 2023. Där vann Kabes Royal-serie i kategorin halvintegrerade importerade husbilar i prisklassen över 70 000 euro. Utmärkelsen delas ut av Pro Mobil, Europas största husbilsmagasin.

Kabe Estate vann kategorin Övre medelklass.

Estate och Smart level

Den andra förstaplatsen kom i kategorin Övre medelklass för importerade husvagnar. Här vann Kabes Estate-serie i en utmärkelse från campingmagasinet Caravaning. Det tredje priset, branschjournalisternas European Innovation Award (EIA), kom i kategorin Fordonsutrustning. Här prisades Kabes nya funktion, ”Smart level”, vilken kontrollerar gasolnivå, däcktryckssensorer och nivåindikator för lutning vid uppställning av fordon.

Kabes trippel i priser på CMT 2023.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket