Laika figurerar i italiensk långfilm

Husbilsmärket Laika har en roll i den italienska långfilmen "Una gran voglia di vivere".

Långfilmen är regisserad av Michela Andreozzi och är baserad på boken med samma namn, skriven av Fabio Volo. Volo har också en av huvudrollerna, den andra innehas av Vittoria Puccini.

Filmen, vars titel rakt översatt betyder ”en stark vilja att leva”, handlar om paret Anna och Marco vars förhållande håller på att ta slut. En husbilsresa tillsammans med sonen Tommaso blir ett sista försök för paret att hitta tillbaka till varandra.

Familjedrama i husbilsmiljö.

Vackra vyer

Filmen spelades in i Italien och Norge och bjuder på vackra sekvenser från inte minst vårt grannland. Laika-bilen är familjens färdmedel och bostad och spelar sin biroll med samma elegans som varumärket även normalt står för. Husbilen, blir en snygg kuliss för föräldrarnas relationsproblem och samtidigt ett nytt sätt att semestra för lille Tommaso.

Filmen är delvis inspelad i Norge.

Vittoria Puccini (skådespelerska), Anna Maria Fusi, (marknadschef Laika), Michela Andreozzi, (regissör) och Fabio Volo (skådespelare).

Fabio Volo är storsäljande författare, men också skådespelare.

Premiär 5 februari

”Una gran voglia di vivere” är en romantisk komedi inspirerad av verkligheten. Filmen hade premiär på Prime Video den 5 februari. Det gäller att fräscha upp sina kunskaper i italienska för filmen textas inte till något annat språk.

Se trailern här!

Fakta Laika Ecovip H 2109

Chassi: Fiat Camper light
Motor 2,2 liter, 160 hk
Växellåda: manuell, 6 växlar
Längd: 659 cm
Bredd: 225 cm
Höjd: 296 cm
Totalvikt: 3 500 kg
Lastvikt: 568 kg
Bränsletank 75 liter
Pris från ca: 1 275 100 kr

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket