Lyft för Helsingborgs Fritidscenter

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Helsingborgs Fritidscenter har vind i seglen. – Vi kom in i branschen i helt rätt tid, efterfrågan har exploderat på bara några år, säger vd Daniel Rockenson.

Daniel Rockenson, vd Helsingborgs Fritidscenter.

Daniel Rockenson, vd Helsingborgs Fritidscenter. Daniel Rockenson kommer från bilbranschen, men bytte spår för tre år sedan. Numera är det husbilar och husvagnar som gäller. Helsingborgs Fritidscenter är auktoriserade återförsäljare av Kabe, Adria och Sun Living sedan hösten 2014 och slog året därpå upp portarna till den nya anläggningen på Gevärsgatan. – Det har gått över förväntan, det är stort intresse för både vagnar och bilar. Även yngre personer börjar få upp ögonen för husbilssemester, vi har flera modeller som passar perfekt till barnfamiljer, säger Daniel.

Roland Persson och Anders Alexandersson tar hand om kunder i nordvästra Skåne.

Roland Persson och Anders Alexandersson tar hand om kunder i nordvästra Skåne. Ny säljareFöretaget har fått förstärkning på säljsidan i form av Roland Persson. Roland är erfaren säljare av Kabe och Adria efter sin tid på PJ Husvagnar i Örnsköldsvik. – Det känns spännande att komma till Skåne och uppleva marknaden för fritidsfordon här. Visst är det en stor omställning, men jag trivs jättebra, säger Roland. Sedan tidigare finns Anders Alexandersson i säljkåren, även han med lång erfarenhet av branschen. Anläggningen ligger på Berga i Helsingborg och är en fullserviceanläggning med verkstad och tillbehörsbutik.– Vi servar både bildelen och bodelen, vilket är en stor fördel för kunden, poängterar Daniel.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket