Pilote-specialist utökar med nytt märke

Skoklosters Husbilar & Husvagnar har fått tillökning i sortimentet. Franska Pilote får nu sällskap av tyska Bürstner. – Bürstners breda och innovativa modellprogram passar oss perfekt, säger vd Daniel Wetzenstein.

Skoklosters Husbilar & Husvagnar grundades år 2007 och har upplevt en snabb utveckling som återförsäljare av Pilote husbilar.

– Vi var först med att ta in Pilote när märket nysatsade i Sverige. Lanseringen har varit en stor framgång och vi har varit Europa-etta flera år i rad med runt hundra sålda husbilar per år, berättar Daniel.

Den snabba tillväxten resulterade 2018 i en utnämning till Gasellföretag av Dagens Industri, vilket bl a innebär att omsättningen mer än fördubblats de senaste fyra åren och att företaget visar positivt resultat och allmänt sunda finanser.

Skoklosters Husbilar & Husvagnar utsågs till Gasellföretag 2018. Vd Daniel Wetzenstein längs till höger.

Skoklosters Husbilar & Husvagnar utsågs till Gasellföretag 2018. Vd Daniel Wetzenstein längs till höger.

Fokus på modellår 2022

Nu utökas sortimentet med husbilar från tyska Bürstner. En smygstart kommer ske redan under våren med 2021 års modeller för att sedan övergå med fullt fokus på modellår 2022.

– Det känns otroligt kul att få Daniel med personal i vårt Bürstner-team. Skokloster har haft en fantastisk utveckling och har byggt ett fullserviceföretag med fokus på nöjda kunder. Deras genuina kunnande bådar gott inför framtiden och jag är riktigt glad över kommande års samarbete, säger Jörgen Fornander, ansvarig för Bürstner i Sverige.

Daniel Wetzenstein är också spänd på det det nya samarbetet.

– Bürstner är ett av de mest sålda märkena i Sverige de senaste 30 åren och har en elegant design som kommer att tilltala våra kunder. På sikt så tror jag att det här kommer att bli väldigt bra för båda parter.

Bürstners flaggskepp heter Elegance I 910 G.

Bürstners flaggskepp heter Elegance I 910 G.

 

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket