SOG-Toilet odör System

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Fler och fler campare använder toaletter utan kemiska tillsatser, på grund av att deras husvagnar och husbilar är utrustad med ett SOG system.

Klicka för större bild De långa diskussionerna över vilka toalett- kemikalier som ska användas har tagit slut i samband med introduktionen av vårt ny utvecklade SOG toalett-system.Succén med SOG-systemet grundar sig på följande fakta:-Inkluderingen av en 12 V fläkt/ventilation försvinner all doft. Ventilationen är specialutvecklad av SOG speciellt för användningen i husvagnen, produkten har även visat sig vara en bra investering. Den är fullständigt isolerad mot fukt för att fungera.-Den gör användandet av kemikalier onödigt.Varför med kemikalier om det går utan?-Det ekologiska problemet med användning kommer också att bli löst. I många länder är det förbjudet att tömma avlopp med kemiska tillsatser. (Det är möjligt för campare att tömma i vilken toalett som helst.)-Boende standarden i husbilar är mycket förbättrade. Andra energi resurser behövs inte vid användning av SOG systemet. -Förbrukning endast 0,43 watt vid toalettanvändning, inget extra vatten behövs. SOG toalett ventilationen kan sättas fast på alla Thetford kassett toaletter. Detta gör användningen av kemikalier onödig, sedan optimal nedbrytning är garanterad och att allt luktbesvär är förhindrat till om med när den används. Utrustningen levereras som en monteringssats, komplett med alla tillbehör och lämpliga instruktioner. Läs mer härwww.kamafritid.se

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket