Vintercampa i Örebro

Av: Sanna Ohlander • Fotograf: Torbjörn Lagerwall
Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Vintercamping måste inte innebära enbart skidåkning utan kan även omfatta trevligt cityliv. Vi har besökt Gustavsviks Camping i Örebro och fick en helg med snö, julmys och stadspromenader.

Vintermys på Gustavsviks camping.

Vintermys på Gustavsviks camping. Fotograf: Torbjörn Lagerwall Gustavsviks camping är en femstjärnig fullservicecamping som har öppet året runt. Campingen är utsedd till en av Europas bästa campingplatser och har 675 stora tomter, de flesta utrustade med el och kabel-TV. Gratis wifi finns över hela campingområdet. På området finns tre servicebyggnader (varav ett är öppet vintertid) med tillgång till dusch, toalett, matlagning, disk, tvättstugor, lekrum och TV-rum. Här står man tryggt och säkert med bara 15 minuters promenad in till Örebro centrum. Vintertid checkar du in på badhuset intill campingen.

Vattenlekar bland mystiska ruiner, vågor och vilda forsar.

Vattenlekar bland mystiska ruiner, vågor och vilda forsar. ÄventyrsbadVill man uppleva ett badäventyr utöver det vanliga så ligger Sveriges största upplevelsebad i direkt anslutning till campingen. Lost City invigdes i februari 2015 och bjuder på häftiga vattenupplevelser i den försvunna djungelstaden. Jungle Escape, River Run och Treasure Hunter är landets längsta vattenrutschbanor. Här finns också relaxavdelning och 50-metersbassäng inomhus. Utomhus finns bl.a. vattenrutschbanor, pooler och plaskdamm.

Relaterade artiklar
Sponsrad artikel

Digital tjänst för unika husbilsupplevelser

Johan Skogeryd ny vd för Adria

Pilote-specialist utökar med nytt märke

Lindströms fortsätter att växa

Fem stjärnor till Leksand Strand

Ivarssons Husbilscenter utökar med Bürstner

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket