Test: Eifelland Deseo Lifestyle 560 LK (2009-modell) – modern och annorlunda husvagn med våningssäng

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

CampingSverige.se har som första redaktion i Sverige fått möjlighet att testa en av marknadens mest annorlunda husvagn, Deseo Lifestyle från Eifelland. Trots ett par funktionella missar gillade vi den här husvagnen skarpt. Numera är den också anpassad för barnfamiljer. Glöm inte bort att titta på videoklippet och fotoserien.

Eifelland Deseo Lifestyle 560 LK

Eifelland Deseo Lifestyle 560 LK Absolut annorlundaVid en första anblick är det ingen tvekan om att detta är en annorlunda och modern husvagn. Den går trots sin stora front oklanderligt både på motorväg, landsväg och vid blandad körning. Inverkan på bränsleekonomin är svår att testa men det sunda förnuftet säger att här är tal om en ökad förbrukning. Frågan är bara: hur mycket?

Husvagnen går helt i stil med tidens trender inom heminredning

Husvagnen går helt i stil med tidens trender inom heminredning Enrumslägenhet med plats för allaInvändigt är husvagnen mycket annorlunda. Det är som att stiga in i en enrumslägenhet – märk väl en designad lägenhet med supermoderna detaljer och stor mysfaktor. Dessutom helt i stil med tidens trender inom inredning. Detta är något man faller för. Soffan är dessutom så stor att hela familjen kan sitta i den på en och samma gång. Det är annorlunda fönster och stämningsfylld belysning och det finns massor av sittplatser för vänner på besök. Över soffan finns djupa skåp för klädförvaring.

Köket är en integrerad del av vagnen med högt matbord och barstolar

Köket är en integrerad del av vagnen med högt matbord och barstolar Praktiska utrymmen framHela den främre delen av vagnen utgörs av praktiska rum, badrum, våningssängar och kök. Köket är en integrerad del av husvagnen innehållande högt matbord med barstolar/bänk. Det bör tilltala dem som älskar att sitta i sitt kök och njuta av ett glas vin tillsammans med sina vänner under tiden maten förbereds. Stolarna spänns fast under transport. Det finns massor av små hyllor, utdragslådor och skåp för förvaring. Köket har snygg diskho, kylskåp och kokplattor, som göms under en skiva så det ser ut som det är en keramisk spishäll.

Mysig barnavdelning med våningssäng

Mysig barnavdelning med våningssäng Våningssäng till barnenOvanför ingången finns våningssängarna. Den översta sängen saknar fallskydd och bör därför endast användas av stora barn. Kojerna är mysiga och tar endast upp en liten beskedlig plats medan de fyller ett enkelt behov. En plats där barnen kan sova. Stegen till den översta sängen står i den höga garderoben mellan våningssängen och badrummet.

Från schysst stor soffa till härlig dubbelsäng

Från schysst stor soffa till härlig dubbelsäng Föräldrarnas sovrumVagnar med fast dubbelsäng tilltalar många av en anledning. Många vill inte stå och bädda sängen varje kväll. Det måste man här, men det fungerar på det absolut enklaste sättet. En utdragslåda med lamellbotten som man drar ut. Klart. Madrasserna i soffan är bekväma att sova på. Under den djupa soffan finns plats för sängkläder. Vattentanken upptar dock lite av utrymmet.

Eifelland – en härlig vagn fylld med design.

Eifelland – en härlig vagn fylld med design. Annorlunda blickfångHusvagnarna kommer utan tvekan att tilltala familjer som vill åka i något lite annorlunda. Det får de till 100% här. Dock hittade vi ett par missar i funktionaliteten såsom avsaknaden av fallskydd i våningssängen och förvaringen av gasen, där locket måste tas av helt, annars är alla andra saker på sin plats och dessutom utförda i en inbjudande design. FaktaTotal längd: 745 cmTotal bredd: 232 cmTotal vikt: 1500 kgLastförmåga: 340 kg

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket