Thule Pacific 600: Vinnare i test av takboxar

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Takboxen Thule Pacific 600 som produceras av Thule, världens ledande leverantör av transportlösningar till sport- och nyttoanvändning, har blivit utvald till vinnare i en test av takboxar. Testet har utförts av tyska ADAC, som är Europas största bilägarförening. Totalt testades 8 takboxar.

Klicka för större bild Testet mätte och analyserade flera kriterier med särskild fokus på design, användning, körning och CityCrash.Thule Pacific 600 fick höga siffror i kategorier som konstruktion, monteringsmetod och vattenmotståndighet. Andra fördelar som nämndes var boxens lätta vikt och Thules fem års garanti. – Thule har tidigare vunnit flera ADAC tester för cykelstativ och vi är väldigt nöjda med att se att vi även skiljer oss från mängden även när det gäller takboxar, förklarar Michael Mitschke, International Product Group Manager för takboxar hos Thule. – Vi anser ADAC vara en av de mest betydelsefulla testorganisationerna med stor fokus på säkerhet och ett framstående renommé i bilbranschen och vi är därför mycket glada för detta testresultat.  Vi ser det som en bekräftelse av Thules höga kvalitetsstandard, något som visar att vi är bra placerade på marknaden, sammanfattar han.Produktserien Tule Pacific lanserades 2007. Den består av fem modeller i olika storlekar och är utrustad med säregna Thulefunktioner, som till exempel Fast Grip monteringssystem, Dual-Force-funktion för enkel öppning och stängning samt centrallåssystem.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket