Topputmärkelse för husbilsnyheten Smove

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Smove från Niesmann+Bischoff har endast funnits på marknaden några månader men har redan lyckats ta hem värdefulla priser. Vid ”Automotive Brand Contest 2017” – den enda internationella designtävlingen för biltillverkare – framträdde denna husbilsnyhet som vinnare i kategorin ” Exterior Premium Brand”.

Smove är en husbil som det inte är några problem att köra och parkera i stadstrafik.

Smove är en husbil som det inte är några problem att köra och parkera i stadstrafik. Smove övertygade juryn med de framträdande egenskaperna som denna modell har; smidig och lättkörd husbil med samma komfort som en stor linermodell; en husbil som det inte är några problem att parkera i stadstrafik, samtidigt som den passar för långa semesterresor; en husbil med innovativ design med svepande linjer från front till akter, där den unika konstruktionen hos B-stolpen gör att förarhytt och påbyggnation bildar en optisk enhet.– ”Automotive Brand Contest” är en enastående tävling, inte minst för att vi får dela scen med personbilsindustrins premiummärken. Det säger Hubert Brandl, vd för Niesmann+Bischoff, och fortsätter:– Juryn har med sitt utslag premierat att Niesmann+Bischoff med sin Smove har lyckats skapa ett mycket speciellt fordon.

Smove har fått många utmärkelser under kort tid.

Smove har fått många utmärkelser under kort tid. Mångfaldigt prisbelönad på kort tidUtmärkelsen som vinnare i ” Automotive Brand Contest 2017” är bara ett i en lång rad av priser som Smove under en kort tid har vunnit, bland annat ”Årets husbil” i kategorin ”Halvintegrerade” i den nederländska husbilstidningen NKC, ”Årets husbil 2017” i kategorin ”Halvintegrerade över 60 000 euro” i tidningen Promobils läsaromröstning, ” European Innovation Award 2017” för både utvändig design och totalkoncept samt ”Bästa fordonsnyhet 2016” inom ramen för ”Gyllene husbilar 2016” i tidningen Auto Bild.

Flair - Årets husbil 2018 i liner-kategorin.

Flair – Årets husbil 2018 i liner-kategorin. Promobil-läsarnas valEtt startfält med 136 olika husbilsmodeller hade läsarna av tidningen ”Promobil” att välja bland under de senaste veckorna, där Niesmann+Bischoffs tre modeller var representerade. För fjärde gången i rad blev Flair ”Årets husbil 2018” i liner-kategorin. Arto tog  hem en överlägsen seger i kategorin  ”Helintegrerade över 80 000 euro”. Detta efter att ha kammat hem en andraplacering de senaste 3 åren.Smove gick inte heller tomhänt från omröstningen. Andraplatsen i kategorin ”Halvintegrerade över 60 000 euro” tillhör nu Smove. Det blev med andra ord en trefaldig framgång för företaget som är tillverkare av exklusiva husbilar.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket