Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

10.4.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Jan Sørensen
Dela
 

Läsartips: Åldersuppdelad campingplats – Camping Birkelt i Luxemburg

Jan Sørensen från Odense har sänt CampingSverige.se ett bra läsartips. Det är första gången som redaktionen har hört om en åldersuppdelad campingplats. Har du hört om liknande platser eller har du tips som du vill dela med dig av till våra läsare, sänd det till info@CampingSverige.se. Allt som läggs ut på portalen, belönas med en signerad DVD i serien ”Anne-Vibeke Rejser”.

Klicka för större bild


Plads i Luxemburg med alders optelte enheder.

Campingplats i Luxemburg med åldersuppdelade enheter, det vill säga att gästerna är grupperade så om man har barn eller tonåringar med sig, så bor det alltid någon i närheten som har barn i samma ålder. Detsamma gäller om man bara är två vuxna som reser tillsammans.

Camping Birkelt har dessutom allt det som det finns behov av. Våra läsare berättar att det inte är sista gången de besökt Camping Birkelt, och nästa gång kommer de nog tillbringa mer tid på själva platsen.

Camping Birkelt ligger högt i förhållande till staden, och därmed får man vacker utsikt både över staden och över en mycket intressant slottsruin. Bägge ligger på gångavstånd till campingplatsen.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt