Hymer Center har blivit dubbelt ISO-certifierade

Hymer Center är numera certifierade enligt ISO 9001 och 14001. – Vi är stolta över att vara certifierade enligt ISO både i avseende kvalitet och miljö, säger Elisabeth Malmqvist.

Hymer Centers anor går ända tillbaka till 1968 då Aner Engstrand startade sitt företag i Örebro. Efter en enorm tillväxt finns företaget i dag representerat över hela landet, från Umeå i norr till den nya anläggningen som snart öppnar i Lomma. Hymer Center-koncernen hade stark försäljning förra året och nådde en omsättning på 570 miljoner.

Marcus Engstrand och Elisabeth Malmqvist.

Snabb process

Arbetet med certifieringen har gått rekordsnabbt tack vare hårt arbete samt tidigare upparbetade dokument och rutiner. Certifiering som normalt sett tar ett till två år påbörjades hösten 2021 och blev klar i slutet av mars 2022.
– Vi är stolta över att vi, oss veterligen som första aktör i vår bransch, har blivit certifierade enligt ISO både i avseende kvalitet och miljö, säger Elisabeth Malmqvist som varit drivande i projektet tillsammans med Marcus Engstrand.

Hymer Center är certifierade både gällande kvalitet och miljö.

Trygg partner

Hymer Centers grundare och ägare Aner Engstrand är initiativtagare till certifieringen och ser detta som ett naturligt steg i företagets utveckling.
– Hymer Center är en trygg och tillförlitlig partner för kunder, leverantörer och personal. Att göra rätt från början har alltid varit viktigt för oss och vi strävar alltid efter att förbättra vår verksamhet, säger Aner Engstrand.

Familjen Engstrand utanför nya centret i Lomma.

Öppnar i Lomma

Inom kort öppnar Hymer Center ytterligare ett center som blir det sjunde i ordningen.
– Med placering i Lomma öppnar vi en helt unik fullserviceanläggning med verkstad auktoriserad för Mercedes. Certifieringarna enligt ISO intygar att vi lever upp till de höga krav som ställs både från Mercedes och våra kunder och avseende service, kvalitet och miljö, avslutar Aner Engstrand.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket