Läs det nya numret av magasinet På Väg – exklusiv bilaga i Dagens Industri

På Väg är en exklusiv bilaga i Dagens Industri. Det rykande färska numret innehåller intressant läsning om bland annat Joe Laberos magiska husbil, ett resereportage från Vorarlberg i Österrike, den nya Outdoor-trenden och flera spännande modellnyheter. Och inte minst – låtskrivaren Alexander Kronlund som använder en lyxig Morelo-husbil till sitt nya vlogg-projekt. Läs mer här!

Det fullmatade magasinet på 48 sidor lyfter även fram några spännande fritidsfordon som passar perfekt för aktiva äventyrare. Till exempel den danska tältvagnen Camp-let som nu marknadsförs på bred front i Sverige. Eller vad sägs om det nya varumärket Beachy, en smidig husvagn som riktig van-känsla? Adria är ett av landets bäst säljande husbilsmärken och i magasinet finns en förhandstitt på den helt nya modellen Twin Sports 640 SGX – en sportig van med popup-tak.

Offroad-vagnen Easy Camper Trail.

Branschprofiler

Branschprofiler i detta nummer är Tumbo – landets största husbils- och husvagnsanläggning som blivit Gasellföretag inte mindre än tre gånger och nu har hela 12 000 kvm under tak. En annan stor aktör i branschen är Bergholm som fyller 30 år som importör av bl a Knaus. Läs mer om deras resa som familjeföretag. Sedan har Hymer Center öppnat sin toppmoderna anläggning Lomma, den första i Europa med husbilsverkstad som är auktoriserad av Mercedes.

Branschprofilerna Tumbo.

Läs magasinet här

Klicka här för att läsa På Väg!

 

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket