Läs det nya numret av magasinet På Väg – exklusiv bilaga i Dagens Industri

På Väg är en exklusiv bilaga i Dagens Industri. Det rykande färska numret innehåller intressant läsning om bland annat Joe Laberos magiska husbil, ett resereportage från Vorarlberg i Österrike, den nya Outdoor-trenden och flera spännande modellnyheter. Och inte minst – låtskrivaren Alexander Kronlund som använder en lyxig Morelo-husbil till sitt nya vlogg-projekt. Läs mer här!

Det fullmatade magasinet på 48 sidor lyfter även fram några spännande fritidsfordon som passar perfekt för aktiva äventyrare. Till exempel den danska tältvagnen Camp-let som nu marknadsförs på bred front i Sverige. Eller vad sägs om det nya varumärket Beachy, en smidig husvagn som riktig van-känsla? Adria är ett av landets bäst säljande husbilsmärken och i magasinet finns en förhandstitt på den helt nya modellen Twin Sports 640 SGX – en sportig van med popup-tak.

Offroad-vagnen Easy Camper Trail.

Branschprofiler

Branschprofiler i detta nummer är Tumbo – landets största husbils- och husvagnsanläggning som blivit Gasellföretag inte mindre än tre gånger och nu har hela 12 000 kvm under tak. En annan stor aktör i branschen är Bergholm som fyller 30 år som importör av bl a Knaus. Läs mer om deras resa som familjeföretag. Sedan har Hymer Center öppnat sin toppmoderna anläggning Lomma, den första i Europa med husbilsverkstad som är auktoriserad av Mercedes.

Branschprofilerna Tumbo.

Läs magasinet här

Klicka här för att läsa På Väg!

 

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket