Lindströms Husbilar & husvagnar – ett av årets Gasellföretag

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Det har varit en händelserik höst för Lindströms Husbilar & husvagnar. De har blivit en Fiat professional verkstad från den 1 november, vilket innebär att de nu kan utföra garantiarbeten samt serva husbilar i egen verkstad. Dessutom står de med på den prestigefyllda listan som Gasellföretag 2017.

John och Cecilia Lindström.

John och Cecilia Lindström. Fotograf: Edelphoto Att bli en Fiat professional verkstad innebär att Lindströms nu kan göra garantiarbeten och serva husbilar i sin egen verkstad.  – Vi har försökt få detta en längre tid och nu är det äntligen färdigt, säger Cecilia på Lindströms.  Vi har anställt 4 nya verkstadsarbetare samt 1 administratör för att kunna möta nästa säsong både i monteringsverkstaden och i bilverkstaden. Naturligtvis kommer vi att fortsätta vara ad-bilverkstad också och på så sätt kan vi serva alla husbilsmärken, fortsätter Cecilia.

Hos Lindströms hittar du allt i tillbehörsväg till ditt fritidsfordon.

Hos Lindströms hittar du allt i tillbehörsväg till ditt fritidsfordon.Fotograf: EdelPhoto NybyggeLindströms har två anläggningar – försäljning/butik i Enköping och verkstad/butik i Bålsta. Förra hösten beviljades bygglovet för den nya anläggningen på 3000 kvm i Enköping. Bygget pågår för fullt men något slutdatum är ännu inte satt. Byggnaden kommer att fungera som en ren utställningshall samt tillbehörsbutik. – Detta innebär att vi kan erbjuda våra kunder ännu bättre service framöver. Bara att kunna visa större delen av vårt sortiment inomhus i fräscha lokaler kommer att bli ett stort lyft, säger en nöjd Cecilia Lindström.

Lindströms är nominerade till Årets gasell 2017.

Lindströms är nominerade till Årets gasell 2017.Fotograf: Dagens Industri Gasellföretag 2017I år är Lindströms nominerade till Årets gasell. Gaselltävlingen anordnas av Dagens Industri och hålls för 18:e året i rad. För att kvalificera sig måste följande kriterier vara uppfyllda:1. En omsättning som överstiger 10 Mkr2. Minst tio anställda3. Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i undersökningsperioden4. Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren5. Ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt6. I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner7. Sunda finanserKälla : Dagens Industri

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket