Miljövänligare kylbox från Dometic

Dometic CoolFun SC30B är tillverkad av ett biokompositmaterial som är fullt återvinningsbart. Kylboxen har ett 26% lägre koldioxidavtryck jämfört med traditionella kylboxar.

 

Boxen har en maximal nedkylningseffekt på 18 °C under omgivningstemperaturen. Dometic är först i branschen med att introducera ett nytt och innovativt biokompositmaterial i sin senaste termoelektriska kylbox, Dometic CoolFun SC30B. Anton Lundqvist, CTO för Dometic säger: – Det är viktigt att Dometic kan erbjuda ett ännu miljövänligare sortiment. Detta är ett steg mot vårt mål att skapa mer hållbara produkter.

 

Fibrerna ger ytan ett stilrent och naturligt utseende. Fibrer från hampaBiokompositen innehåller grova fibrer från hampaplantan, som är enastående på att binda koldioxid, och gör att mindre fossilbränsleplaster används i produkten utan att kompromissa med prestanda. Fibrerna ger ytan ett stilrent och naturligt utseende och gör varje enskild kylbox unik.

Kylboxen kan drivas på antingen 12 eller 230 V och har en maximal nedkylningseffekt på 18 °C under omgivningstemperaturen. Den har även en uppvärmningsfuktion för att värma innehållet i boxen upp till 65 °C. Locket har en USB-port som kan användas när kylboxen är ansluten till en strömkälla.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket