Frankrike: Fantastiska ställen för husvagnscamping

Vi har alla olika smak och preferenser när det kommer till semester. Medan många gillar att ta sig till storstäder eller stränder så finns det många andra som föredrar att bli ett med naturen. Ett sätt att göra detta är att campa bland de fantastiska områdena som finns överallt i Frankrike.

Fort La Latte i Bretagne.

Fort La Latte i Bretagne. När du planerar din husvagnssemester i Frankrike är det bäst att planera i förväg så att du vet vilka rutter, lokala faciliteter och bekvämligheter som finns där. Det är också en bra idé att ta med sig lite underhållning så du kan ta tillvara på tillfället att slappna av när du spenderar tid i husvagnen.

Penboch ligger precis utanför Arradon och har härliga badstränder.

Penboch ligger precis utanför Arradon och har härliga badstränder. Bretagne Bretagne är ett fantastiskt ställe

att njuta av en husvagnssemester på, och det finns ett antal campingplatser där att välja bland. Penboch är en plats som ligger precis utanför Arradon, denna campingplats erbjuder en mängd faciliteter och bekvämligheter vilket gör den perfekt för familjer, par och singlar. Du kan se fram emot fantastiska utsikter och att se solen gå ner över den naturliga hamnen Golfe du Morbihan.

Camping Le Point du Jour.

Camping Le Point du Jour. NormandieEtt annat utmärkt alternativ för camping i Frankrike är den unika och historiska staden Normandie med sina otroliga campingplatser, som t ex Le Point du Jour. Det här är en plats där du har enkel tillgång till Normandies fantastiska kustlinje med skön natur och otroliga vyer. Du kan njuta av att slappna av och spendera lata dagar på stranden medan du tar in dina omgivningar. Om du tar med dig din smartphone har du tillgång till fantastisk underhållning på stranden, exempelvis att streama film online eller att hänga med i sportvärlden via sidor som Betway. Du kan till och med

satsa med din iPhone

eller Android på Betway, och därmed ha chansen att vinna lite pengar.

Poolområdet på Camping del la Foret.

Poolområdet på Camping del la Foret. Camping de la ForetOm du föredrar en lantlig miljö för din campingtripp så kan du besöka campingplatser så som Camping de la Foret, naturskönt inbäddad i det vackra Foret de Brotonne. Även om du befinner dig i ett lantligt område så kommer din smartphone kommer göra livet enklare och mer bekvämt. Detta då du kan ladda ner ett brett utbud av praktiska appar som kan hjälpa dig på din lantliga campingtripp, så som kartor och guider som kan hjälpa dig att ta dig runt och hitta de lokala bekvämligheterna och faciliteterna.

Hisnande miljöer i Alperna.

Hisnande miljöer i Alperna. Le TailleferEn husvagnssemester i Alperna och runt Rhone-området bjuder på hisnande miljöer och ett stort utbud av roliga aktiviteter. Det finns ett par utmärkta campingplatser att välja bland om du vill vistas i detta område, så som Le Taillefer, som är inbäddad i Bauges nationalpark. Alla dessa destinationer ger dig chansen att njuta av spänning och äventyr i kombination med välbehövlig avslappning.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket