Hitta rätt besiktning med ny tjänst

I maj lanserades www.bokabesiktning.se, en ny söktjänst som ska underlätta för alla som ska besiktiga sin bil att hitta till närmaste besiktningsstation.

Klicka för större bild Söktjänsten, som är gratis, listar alla besiktningsstationer i hela Sverige. Bakom söktjänsten ligger Besikta Bilprovning som driver 58 besiktningsstationer i södra Sverige. – Vi vet att många upplever både osäkerhet och frustration inför vad som gäller nu när marknaden för bilbesiktning är avreglerad och det finns ett antal besiktningsföretag att välja mellan. Med bokabesiktning.se vill vi förenkla för alla som ska besiktiga sin bil i hela Sverige att hitta till, och komma i kontakt med sin närmaste bilbesiktning, säger Mariette Lindsjö, marknadschef på Besikta Bilprovning.

Mariette Lindsjö, Besikta Bilprovning.

Mariette Lindsjö, Besikta Bilprovning. Listar alla stationerBokabesiktning.se listar alla bilbesiktningsstationer i hela Sverige, i dagsläget 335 stationer från den sydligaste belägna stationen i Trelleborg till den nordligaste i Karesuando. Alla Besiktas 58 stationer i södra Sverige är listade liksom alla övriga företag som erbjuder bilbesiktning. – En söktjänst för att hitta sin närmaste besiktning är efterfrågad av många av våra medlemmar, säger Jon Stenbeck, informationschef på Motormännen. Sedan avregleringen upplever många bilägare att det är svårt att veta var man ska besiktiga sin bil och vilka olika alternativ man har, vi ser därför mycket positivt på lanseringen av den här neutrala söktjänsten. Det är bra för Sveriges bilägare. Gratis tjänstSöktjänsten, som är helt gratis att använda, innehåller adress, kontaktuppgifter och karta till alla besiktningsbolag i Sverige. Stationerna listas i alfabetisk ordning eller vilken som ligger närmast, helt objektivt.  I söktjänsten kan man även få tips och råd inför sin besiktning. Söktjänsten är anpassad för alla olika plattformar.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket