Det idealiska förtältet för nybörjare

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Ventura förtält har två stora nyheter i år: Pacific 300 och Atlantic Grey. Båda modellerna är perfekta för resecamping på grund av sin låga vikt.

Läs mer om förtält och markiser på CampingSverige.se

Ventura Pacific 300 (2014 modell)

Ventura Pacific 300 (2014 modell) Håll viktenVentura Camping är en del av Isabella Group och är det perfekta valet för nybörjare. Venturas förtält framställs i lätta material och går snabbt och enkelt att sätta upp.

De nya förtälten – Pacific 300 och Atlantic levereras båda med IXL – glasfiberställning som håller vikten nere.

Atlantic är framställt i ett akrylmaterial som andas. Tältet har ett djup på 2,5 meter, men önskas mer plats i förtältet kan både Pacific 300 och Atlantic byggas ut med ett annex som ger möjlighet till fler sovplatser eller ytterligare förvaringsutrymme.

På båda modellerna är alla paneler nedfällbara och avtagbara, och tillsammans med myggnätsgaveln säkras god ventilation och ett behagligt inomhusklimat.

Ventura har inför den nya säsongen valt att lägga fokus på fristående tält för husbilar. Det har kommit till nya modeller och tälten till husbilarna har dessutom fått sin helt egen katalog.

Av nya modeller är ett exempel Freestander Cumulus – ett fristående tält för campingbussar och husbilar. Med ett Freestander Cumlus kan husbilen köra iväg från och låta tältet stå kvar.

En annan ny modell är Freestander Arcus, ett fristående tält med inbyggt solskydd. Läs mer om förtält och markiser på CampingSverige.se

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket