Nordic: Nytt förtält från Isabella

Isabella Nordic är ett förtält för användning under hela campingsäsongen. Det finns i två storlekar och är möjligt att bygga ut med annex och soltak.

Isabella är en anrik dansk tälttillverkare som grundades redan 1957. Idag har företaget 270 anställda och säljer sina produkter i 35 länder. I Sverige representeras märket av Kama Fritid som tillhandahåller hela sortimentet och via sin ägare Kabe haft nära relationer med Isabella ända sedan 1960-talet. I dag omfattar Isabellas produktportföljen allt från klassiska förtält till moderna luftförtält, villatält och olika campingtillbehör för husvagnar och husbilar.

Isabella Nordic förtält.

Breda entrédörrar

Nya Isabella Nordic är tillverkat i Isacryl, ett material som är lätt att rengöra, håller färgen intakt och är andningsaktivt, vilket skapar ett bättre inomhusklimat i förtältet. Nordic är utrustat med Isabellas kraftiga Megastel som tillsammans med det solida PVC-taket är utformat för att klara storm och regn. Tältet har luckor för alla fönster som skyddar mot sol och samtidigt ger insynsskydd. Extra breda entrédörrar gör det lättare för barnvagn eller rullstol att passera. Bakom en dragkedja på framsidan kan en lamphållare monteras för Isabellas solcellslampa. Nordic finns i två djup – 240 och 300 cm.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket