Omstart för Sun Living husbilar

Sun Living har genomgått stora förändringar inför modellåret 2021. Precis som tidigare genomsyras varumärket av enkelhet och funktionalitet.

Sun Living är ett systermärke till Adria som alltid kännetecknats av förmånliga priser och ett lättöverskådligt modellprogram. Märket byggs sedan mer än femton år tillbaka på Adrias fabrik i Slovenien och har snabbt tagit marknadsandelar i hela Europa.

Reboot

Modellåret 2018 fick Sun Living en helt ny identitet med mängder av förändringar och ny logotyp. Nu är det dags igen för en rejäl uppdatering. Sun Living kallar det Reboot, alltså en omstart, och den består bl a av ny träinredning som heter Nabucco Cherry, nya handtag på luckor och dörrar, ny belysning och nya textilier. Garaget är stort med flera praktiska lösningar, bl a 220V uttag för elcykel.

Ljus och avskalad interiör.

Ljus och avskalad interiör.

Varje millimeter utnyttjas väl.

Varje millimeter utnyttjas väl.

Köksmiljö i Sun Living A 70.

Köksmiljö i Sun Living A 70.

Tre serier

Sun Living finns i tre modellserier; V (van), S (halvintegrerad/crossover) och A (alkov). Totalt 10 planlösningar. Truma 6E, elektrisk golvvärme och uppvärmd spillvattentank är standard på samtliga modeller. Alla Sun Living husbilar för årsmodell 2021 är i Sverige registrerade som heavy duty, vilket ger lägre fordonsskatt.

Sun Living A-serie som i Alkov – perfekt för barnfamiljer.

Sun Living A-serie som i Alkov – perfekt för barnfamiljer.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket