Pigg 65-åring släpper jubileumsmodell

LMC fyller 65 år, men har inga planer på att pensionera sig. Istället släpps jubileumsmodellen Style 493 K, en perfekt nybörjarmodell för unga familjer.

LMC fyller 65 år och firar med jubileumsmodeller. Det handlar om en specialversion av Style 493 K. Med en total längd på 7,16 meter och en bredd på 2,32 meter har Style 493 K också en bekväm invändig ståhöjd på 1,98 meter. Jämfört med förra årets modell, Style 490 K, har husvagnens totala vikt ökat med cirka 400 kilo till totalt 1700 kilo. Det går alltså att last mer bagage, vilket alltid är välbehövligt. I jubileumspaketet ingår bl a aluminiumfälgar, kompressorkylskåp, jubileumsdekaler på utsidan och broderad 65-årslogga på klädseln.

Jubileumsmodellen har mycket extrautrustning.

Jubileumsmodellen har mycket extrautrustning.

Sittgruppen i Style 493 K.

Sittgruppen i Style 493 K.

Vivo

LMC Vivo finns med sju olika planlösningar där den minsta, 470 D, har en golvyta på cirka 14 kvadratmeter medan den stora 532 K erbjuder sovplatser för upp till sex personer och är drygt 20 kvadratmeter. Den nya planlösningen i 580 D har nydesignad inredning med ljusa beige paneler och ljusa fält ovanför de stora väggskåpen, frontkök och panoramatak. Sittgruppen är placerad i mitten och finns i klädslarna ”Grey Leaf” och ”White Stripe”.

Musica

Musica är LMC:s mest påkostade serie. Den finns med sju planlösningar med längder från 7,08 till 8,08 meter och upp till sex sovplatser. Nya LED-listor ovanför väggskåpen bidrar till en trevlig atmosfär. Klädselalternativen är ”Silver Belt” och ”Beige Limb”.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket