Swift lanserar nya Toscane 600-serien

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Engelska Swift är en uppstickare som vuxit snabbt på den nordiska marknaden. Inför säsongen 2018 lanseras den helt nya Toscane 600-serien, med bl a modellen Toscane 694 med fem bältade sittplatser, sex bäddar och en totalvikt på 3 500 kilo.

Engelska Swift har vuxit snabbt på den nordiska marknaden.

Engelska Swift har vuxit snabbt på den nordiska marknaden. Swift husbilar är det fabrikat som ökat sin försäljning mest i Sverige under 2017. Ackumulerat t.o.m. juli 2017 är ökningen 162 procent. Husbilsprogrammet finns i två serier; den kompakta 600-serien och den rymligare 700-serien. En nyhet är att 700-serien kan fås med Alde-värme som standard samt en ny exklusiv klädsel i ljust skinn. Trots den ljusa färgen ska materialet tåla fläckar och vara slitstarkt. Den högglansiga träinredningen är ny samt även köket med bänkskiva i kompositmaterial. I 774 EB har hygienutrymmet gjorts om så att ett lastutrymme skapats bakom toaletten. Detta utrymme kan nås både ut- och inifrån. Dessutom har samtliga modeller en utdragbar lastlåda som dras ut från sidokjolen på höger sida.

Högglansig träinredning samt ett kök med bänkskiva i kompositmaterial.

Högglansig träinredning samt ett kök med bänkskiva i kompositmaterial. Toscane 600-serienSom mer instegsvänligt alternativ debuterar Toscane 600-serien i två planlösningar. Dessa modeller riktar sig till de lite yngre husbilsåkarna som har mindre erfarenhet och begränsas till 3,5-tonsgränsen för fritidsfordon. De två modellerna är 694 EB med enkelbäddar och 694 QB med drottningssäng. Med nedfällbar taksäng och en bäddbar sittgrupp i bägge modellerna finns det totalt sex sovplatser och fem bältade sittplatser. Allt detta i en husbil med endast 3,5 tons totalvikt.   Fakta SwiftSwift Toscane husbilar produceras i Storbritannien av Swift Group Ltd. Företaget grundades 1964. Swift och är med över 14 000 tillverkade fritidsfordon per år en av Europas största tillverkare. Generalagent för Swifts produkter i Norden är Brittiska Fritidsfordon Norden AB.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket