Carawine Red Camper – vin för husvagnscampare

Nyligen lanserades ett nytt vin som vi antar kommer bli en succé på svenska campingar nästa sommar. Carawine Red Camper är det fyndiga namnet på den snygga boxen.

Carawine Red Camper kommer från Apulien på Italiens sydkust och är en primitivo från old vines. Företaget Rewine grundades 2010, producerar och distribuerar öl och vin med starka varumärken till försäljning över hela världen. Rewine har specialiserat sig på att utveckla samarbeten med utvalda vingårdar och populärkulturella ikoner med särskilt fokus på den europeiska marknaden.

– Carawine Red Camper är en idé som vi har gått och tänkt på ett tag och äntligen fått realiserad. Vi har lyckats kombinera det som är typiskt för den svenska sommaren. Något sent, men ändå mitt i säsongen, lanserar vi en ny box för campare och alla andra, säger Markus Eriksson på Rewine.

Primitivo från Apulien

2013 nådde svenska campinganläggningar nästan upp till 14,5 miljoner gästnätter. Av dessa var den stora majoriteten boende i husvagn.

– Vi ska inte sticka under stol med att vi vill sälja den här boxen till folk som älskar campinglivet. Även om form och utseende är gjort för att synas är det otroligt viktigt för oss att kunderna vill komma tillbaka och köpa den flera gånger på grund av att det är ett riktigt bra vin, säger Markus Eriksson.

Carawine Red Camper har en helt ny och unik design som Rewine tagit fram, en tre liters bag in box med form av en husvagn. Vinet i vagnen kommer från Apulien på italiens sydkust och är en primitivo från old vines. Smakar massor av frukt, mörka bär och choklad.

Carawine Red Camper har artikelnummer 78366 på Systembolaget. Priset är 209 kronor.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket