Tält av högsta kvalitet – säkrar unikt inomhusklimat

Av: Pernille Lykke Hansen • Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold • Fotograf: Outwell

Outwell önskar att ännu fler campare skall uppleva glädjen med tältcamping, i tält som är tillverkade av den specialdesignade och marknadsförda polyesterbomullen Outtex Airtech.

Stabila tält som är lätta att sätta upp

Materialet säkrar det unika inomhusklimatet då kondensbildning helt och hållet undviks, tältet känns svalt när det är varmt ute, och varmt när det är kallt ute.

Den nya Regency-kollektionen omfattar fem modeller fördelade på två serier: Newgate och Kensington. Alla modeller är utrustade med alla de senaste Outwell detaljerna. Tälten har tonade fönster, utvändiga dörrar som kan fästas i golvet med blixtlås för att göra tältet tätt, samt Outwells vågformade upphängningssystem som minskar belastningen på sovkabinens sömmar.

Newgate-tälten är dessutom försedda med ett stort frontsolskydd som är baserat på Outwell Pole Junction System. Det skyddar för sol, vind och regn och utgör den perfekta platsen att förvara våt utrustning eller söka skugga på.

Newgate 6,5 och 3 har upp till sex, fem respektive tre sovplatser fördelade på tre, två och en sovkabin(er) längst bak i tältet.

Kensington 4 har fyra sovplatser och ett stort ingångsparti

Kensington 4 har fyra sovplatser och ett stort ingångsparti

Ett urval av extrautrustning

Newgate 6,5 och 3 har upp till sex, fem respektive tre sovplatser fördelade på tre, två och en sovkabin(er) längst bak i tältet.

Kensington 6 och 4 har sex respektive fyra sovplatser i universaltältet och är dessutom utrustat med ett stort ingångsparti som t.ex. kan användas som matplats eller för att koppla av i. Liksom i Newgate tälten har Kensingtonmodellerna stora tonade panoramafönster som gör de ljusa, svala och luftiga samtidigt som det ger en enastående utsikt och skyddar mot nyfikna blickar.

Outwell har ett urval av extrautrustning, bl.a. tältunderlag, golvmattor, sovsäckar, liggunderlag, möbler och tillbehör och mycket mer.

Läs mer om tältcamping.

Relaterade artiklar

Hobby 660 WQM Maxia: Toppmodell med frontkök

Le Voyageur nya modell Héritage är byggd på Mercedes Spring och al-ko-chassi.

Pilote 2022: Populära Évidence och lyxiga Le Voyageur

Polar har fått ett helt nytt exteriört utseende, bl a utan den karakteristiska ”takknäcken”.

Polar 2022: Ny design på alla serier

Nytt lättviktschassi på Weinsberg husvagnsserier.

Weinsberg 2022: Nytt lättviktschassi

Weinsberg ingår i KnausTabbert-gruppen och har Bergholm som svensk importör.

Weinsberg 2022: Superlätt koncept ökar lastvikten

Sun Living byggs i Adrias fabrik och finns i fyra modellserier.

Sun Living 2022: Plåtis med smart alkov

© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket