Välutrustad nyhet från LMC

En ny modell från LMC har haft Sverigepremiär; LMC Cruiser T 683, en halvintegrerad specialmodell med i stort sett all extrautrustning som finns att få.

Ulrich Selent, till höger, är ansvarig för LMC i Sverige.

Ulrich Selent, till höger, är ansvarig för LMC i Sverige. Tyska LMC firade sitt 60-årsjubileum med pompa och ståt under 2015, bl a med tre påkostade jubileumsmodeller. Men företaget har redan haft Sverigepremiär för en ny modell. – Cruiser T 683 utgår från den vanliga Cruiser ComfortLine, men har blivit upphottad med fler tillbehör och bättre komfort, säger Ulrich Selent, Sverigechef.

Bodelen har bekväma enkelsängar i medelhög placering.

Bodelen har bekväma enkelsängar i medelhög placering. Framtagen för SverigeModellen är byggd på Fiat, har 2,3 liters motor på 150 hk och är speciallackad i silvermetallic. Med det nya 2-vägscentrallåset kan förarutrymmet och bodelen låsas genom ett enkelt knapptryck. Värmeförsörjning och avfallshantering är centralt och lättåtkomligt placerat i en gemensam servicelucka. Bodelen har bekväma enkelsängar i medelhög placering. Modellen har en ny, bekväm sittplatsdesign som LMC kallar ABR (Aktion Bequemer Reisen). Detaljer värda att nämnas är duschkarsinsatsen i trä, myggnätsdörren, medelhöga garaget och sätesöverdrag för förar- och passagerarsätet.

LMC har ett brett spektra från instegsmodeller till lyxfordon, på både bil- och vagnsidan.

LMC har ett brett spektra från instegsmodeller till lyxfordon, på både bil- och vagnsidan. Smarta innovationerLMC har lanserat flera banbrytande innovationer; golvvärme i husvagnar, dubbelgolv, uppfällbart tak, GFK-skydd ochlättbyggnationstekniken där LMC varit pionjär. LMC är så säkra på konstruktionen att man lämnar 12 års täthetsgaranti.

Nya LMC Cruiser ComfortLine är speciallackad i silvermetallic och upphottad med fler tillbehör.

Nya LMC Cruiser ComfortLine är speciallackad i silvermetallic och upphottad med fler tillbehör. Fakta LMC Cruiser ComfortLine T 683Längd: 7260Bredd: 2320Höjd: 2690Invändig höjd: 1980 mmChassi: 2,3 liter FiatVikt i körklart tillstånd: 3096 kgLastvikt, max pålastning: 404 kg

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket