CampingSverige.se

10.7.08

Av: Susanne BArthold Fotograf: Kamafritid.se
Dela
 

Nyheter från Kama Fritid

Sommarnyheter från Kama Fritid 2008. Läs mer här.

Klicka för större bild


Dometic Waeco CoolFun CD-32

Denna praktiska termoelektriska box på 32 liter är perfekt till bilutflykten eller att ha med när man tältar. Den både värmer och kyler och den går på 12/230 V och finns i blått/vitt. Storleken är 360x434x535 (BxHxD) och den väger 8 kg.

Dometic Waeco PerfectCoffee MC08

Denna snygga och platssparande kaffebryggare har flera fina finesser att sukta efter. Den är lämplig för väggmontering och stänger av sig automatisk efter bryggningen för att inte belasta på batteriet i onödan. Den är som redan sagt vacker att titta på och kan monteras både vertikalt och horisontellt.

Klicka för större bild


Vinkylskåp

För dig som tycker om vin är detta lilla silverfärgade kylskåp ett måste. Det är kompakt och därmed lättplacerat, antingen du åker båt eller husbil. Kylen tar hela 6 flaskor och ansluts till 12 eller 110-230 volt. Det har belysning, elektronisk termostat med temperaturdisplay, steglöst temperaturval och utdragbar trådhylla. Temperaturen är inställbar från 5 °C till 20 °C.

Dometic Waeco PerfectKitchen MCK750

En vattenkokare där det lagts stor vikt på säkerheten. Den stänger automatiskt av sig när den är tom. Locket sitter kvar vid upphällning och den levereras med en konsol så att den sitter säkert under transport. Den tar 750 ml och drivs på 12 V. Finns i färgerna svart och silver.

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt