Nyheter från Kama Fritid

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Sommarnyheter från Kama Fritid 2008. Läs mer här.

Klicka för större bild Dometic Waeco CoolFun CD-32Denna praktiska termoelektriska box på 32 liter är perfekt till bilutflykten eller att ha med när man tältar. Den både värmer och kyler och den går på 12/230 V och finns i blått/vitt. Storleken är 360x434x535 (BxHxD) och den väger 8 kg. Dometic Waeco PerfectCoffee MC08Denna snygga och platssparande kaffebryggare har flera fina finesser att sukta efter. Den är lämplig för väggmontering och stänger av sig automatisk efter bryggningen för att inte belasta på batteriet i onödan. Den är som redan sagt vacker att titta på och kan monteras både vertikalt och horisontellt.

Klicka för större bild VinkylskåpFör dig som tycker om vin är detta lilla silverfärgade kylskåp ett måste. Det är kompakt och därmed lättplacerat, antingen du åker båt eller husbil. Kylen tar hela 6 flaskor och ansluts till 12 eller 110-230 volt. Det har belysning, elektronisk termostat med temperaturdisplay, steglöst temperaturval och utdragbar trådhylla. Temperaturen är inställbar från 5 °C till 20 °C. Dometic Waeco PerfectKitchen MCK750En vattenkokare där det lagts stor vikt på säkerheten. Den stänger automatiskt av sig när den är tom. Locket sitter kvar vid upphällning och den levereras med en konsol så att den sitter säkert under transport. Den tar 750 ml och drivs på 12 V. Finns i färgerna svart och silver.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket