CampingSverige.se

29.5.17

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Åhus Husvagnsexpo byter spår

Efter att ha sålt husvagnar sedan 1973 skiftar Åhus Husvagnsexpo inriktning på sin verksamhet. Den största skillnaden blir att nyförsäljningen upphör. I stället satsar företaget på att utveckla verkstad och butik. – Vi kände att tiden var mogen att förverkliga våra egna drömmar, säger vd Joakim Norrman.

Familjen Norrman vill förverkliga sina drömmar.

Familjen Norrman vill förverkliga sina drömmar.


Åhus Husvagnsexpo grundades av Jan-Elis och Anita Johansson och är en välkänd återförsäljare av fritidsfordon. Under årens lopp har man jobbat framför allt med märkena Kabe och Adria, men även Eximo, Solifer och Öggestorp. Årsmodell 2017 blir dock den sista som rullar ut från företaget.
– Det har varit fantastiskt roliga år och det har varit ett privilegium att hjälpa så många människor till en meningsfull fritid. Men nu är det dags för oss att satsa på vår egen fritid, säger Joakim Norrman

Åhus Husvagnsexpo har jobbat mycket med märkena Adria och Kabe under årens lopp.

Åhus Husvagnsexpo har jobbat mycket med märkena Adria och Kabe under årens lopp.


Satsar på verkstad och butik

Alla kunder kan dock vara lugna – företaget kommer att finnas kvar och erbjuda samma tjänster som förut, bortsett från försäljning av nya fordon.
– Vi kommer att fortsätta köpa in, byta och förmedla husvagnar precis som tidigare, lovar Joakim.
Fortsättningsvis kommer företaget ha siktet inställt på att utveckla sin Kama-butik, fullserviceverkstaden och OKQ8-macken.
– Med färre leveranser kommer verkstaden ha möjlighet att serva fler kunder oavsett märke och i butiken kommer vi hålla samma låga pris som nätbutikerna.

Joakim Norrman, vd Åhus Husvagnsexpo.

Joakim Norrman, vd Åhus Husvagnsexpo.


Tid med familjen

Att vara husvagnshandlare idag ställer stora krav och kräver hundraprocentigt engagemang. Åhus Husvagnsexpo har precis upplevt det bästa året någonsin med ökad försäljning och fortsatt ökad efterfrågan. Beslutet att ändra inriktning kan tyckas märkligt, men familjen Norrman prioriterar andra värden än de strikt ekonomiska.
– Vi ser fram emot att hitta tid att åka iväg med familjen i husvagn och njuta på samma sätt som våra kunder gör. Vår högsta önskan är att framtiden även innehåller möten med alla våra kollegor och vänner runt om i landet, avslutar Joakim och Ros-Marie Norrman.


Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt