Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

23.2.11

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Adria.dk
Dela
 

Adria 2011: Sonic – befriande annorlunda husbil

Med utvecklingen av Sonic intar Adria på allvar ledningspositionen på husbilsmarknaden – den helintegrerade husbilen kan med några få ord beskrivas som ´befriande annorlunda´.

Adria Sonic - 2011 nyhet från Adria

Adria Sonic - 2011 nyhet från Adria


Husbilen har läcker inredning av hög kvalitet och de som har designat har gjort ett enormt stycke arbete med att framhålla rymligheten. Exteriört har Sonic sin alldeles egna och unika look. Uttrycket är modernt och dynamiskt medan säkerheten är i topp.

Sonic kommer med tre olika inredningar – antingen med två enkelsängar eller med en tvärstående eller fristående dubbelsäng. Därtill kommer en luxuös och rymlig sittgrupp, ett välutrustat vinkelkök samt snygga badrumsfaciliteter. Via tryck på en knapp förvandlas loftet över förarhytten till ännu en bekväm och rymlig säng där de sovande får en bonus med sig i drömlandet – möjligheten att falla i sömn under stjärnornas sken via det stora inbyggda takfönstret.

Loftet over førerkabinen forvandles ved et enkelt klik på knappen, til en rummelig seng

Loftet over førerkabinen forvandles ved et enkelt klik på knappen, til en rummelig seng


Husbilen är byggd på Fiats låga chassi vilket ger formidabla köregenskaper. Men också Sonics aerodynamiska utformning gör vagnen till en dröm för personen vid ratten. Under huven gömmer sig en av de tre motorvarianterna med 100, 130 eller 157 hk och massor av dragkraft.

Den nya Sonic rullar de kommande månaderna på produktionsbandet på fabriken i Novo Mesto, Slovenien.

Se också...
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt