CampingSverige.se

10.10.16

Av: Sandra Irengård Fotograf: Erik Skiöld/Filip Tangen
Dela
 

Älgjakt i tre dagar med husbil

Husbilen är ett perfekt redskap för att kunna utöva sin hobby och i detta fall ställa upp mitt i skogen, så att du snabbt kommer ut på ditt jaktpass.

Med jaktlicens och husbil ger de sig ut i vildmarken för att fälla skogens konung.

Med jaktlicens och husbil ger de sig ut i vildmarken för att fälla skogens konung.


I tre dagar ska de jaga älg och använda husbilen för att bo bekvämt och snabbt ta sig ut till de olika passen. När det är dags för lunch kan de med fördel använda bilen för att värma sig och få ett skönt avbrott från väntan på skogens konung. När de inte jagar och sover ska de arbeta mobilt från husbilen.

De kommer att visa att husbil och jakt är en perfekt kombination. Att bo bekvämt mitt ute i skogen och ha nära till naturen. Hur kommer det att fungera med leriga stövlar, ryggsäckar och vapen? Kan två medelålders män samsas i en husbil och kommer gubbarna att lyckas fälla någon älg?

Svaret på dessa frågor kan du få om du följer dem via:
www.facebook.com


Grannlaget har redan lyckats fälla en åttataggare.

Grannlaget har redan lyckats fälla en åttataggare.


Resenärer

Erik Skiöld: Arbetar som seniorkonsult på Pure IT AB. Tog jaktlicens för 3 år sedan och är med i Dömsta jaktlag. Drömmer fortfarande om att få fälla sin första älg. Är motorbåts- människa och rattar på sommaren en Targa 27.1. Är van vid vildmarksliv efter att ha gjort lumpen som Norrlandsjägare på K 4 i Arvidsjaur. Oerfaren husbilsåkare.

Filip Tangen: Ägare och VD på Toggle AB. Tog jaktlicens för 6 år sedan och är med i både Dömsta jaktlag och Ankaruddens jaktlag. Hängiven fiskare och jägare som gärna spenderar all sin fritid ute i naturen. Upptäckte naturen under sin tid som Lapplandsjägare i Kiruna på I 22. På sommaren är Filip gärna ute och bor i sin motorbåt, en Aquador 25 WA.
Erfaren tältare men oerfaren husbilsåkare.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt