Tumbo

CampingSverige.se

29.3.17

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Ansia Camping uppgraderas

Gästerna har i många år lyft Ansia Camping till skyarna, för sitt läge vid Umeälvens strand, det stora utbudet, alla faciliteter – och den utmärkta servicen. Totalt inrymmer anläggningen 450 campingplatser, ett 60-tal stugor och ett hotell. Nu uppgraderas campingen och blir en av få med femstjärnig status i Sverige.

Ansia ingår i campingkedjan Svenska Campingpärlor sedan juni 2016.

Ansia ingår i campingkedjan Svenska Campingpärlor sedan juni 2016.


Efter några mindre uppdateringar, har Ansia fått sitt slutgiltiga erkännande.I Sverige finns totalt 300 campingar som klassificerats av SCR, Svensk Camping. Av dessa har 89 fyra stjärnor, och endast tolv har fem stjärnor. Genom uppgraderingen tar således Ansia plats i den mest exklusiva skaran av anläggningar i Sverige.  
– Äntligen får Ansia den status som anläggningen förtjänar, säger Mark Baljeu, VD/koncernchef för Grönklittsgruppen AB.

Mark Baljeu, vd för Grönklittsgruppen.

Mark Baljeu, vd för Grönklittsgruppen.


Aktivitet och rekreation

Helen Arnesson är campingchef för Svenska Campingpärlor, som utgör ett expansivt verksamhetsområde inom Grönklittsgruppen. Svenska Campingpärlor består idag av åtta campinganläggningar i Sverige.
– Ansia har i många delar hållit en femstjärnig standard tidigare. Vad vi gör nu är att satsa ytterligare på olika aktivitets- och rekreationsdelar som lyfter anläggningen. Allt sammantaget gör att Ansia kommer så högt man bara kan i klassificeringen.

– Vi hade en fantastisk sommar 2016 med hög beläggning och rekordsiffror, fortsätter Helen. Det känns jätteroligt att kunna ta detta steg just nu, i den fina trend som anläggningen befinner sig i. Jag är säker på att uppgraderingen kommer att tas väl emot av gästerna under 2017.

– Ansia ingår i vår campingkedja Svenska Campingpärlor sedan i juni ifjol, säger Mark Baljeu. Givetvis skänker det trovärdighet i alla led att ha en femstjärnig camping som Ansia i vår camping-familj.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt