CampingSverige.se

12.12.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Anna Hult/SCR
Dela
 

Campingbokningen för 2018 är öppen!

Nu har över 100 av Sveriges campingplatser öppnat sin bokning på Camping.se inför sommaren 2018. Många gäster är redan igång med att planera nästa års semester. På Camping.se går det nu att boka campingboendet för 2018 på mer än 100 svenska campingplatser, och fler är på väg.

Under sommarperioden juni till augusti sker mer än 45 procent av alla kommersiella övernattningar i Sverige på en campingplats . Det gäller att vara ute i god tid om man har speciella önskemål.

Under sommarperioden juni till augusti sker mer än 45 procent av alla kommersiella övernattningar i Sverige på en campingplats . Det gäller att vara ute i god tid om man har speciella önskemål.
Fotograf: Anna Hult/SCR


Bland årets nyheter finns bland annat Arvika Swecamp Ingestrand i Värmland, Ljusdals Camping i Hälsingland, Sörfjärdens Camping i Hälsingland och Vegby Camping i Västergötland.

Under sommarperioden juni till augusti sker mer än 45 procent av alla kommersiella övernattningar i Sverige på en campingplats och många gäster bokar nu sitt boende inför nästa år. De gäster som är tidigt ute när utbudet är som störst har större valmöjlighet både när det gäller plats och tid.

På Camping.se finns Sveriges största utbud av boende i husvagn, husbil, tält eller stuga på campingplatser i Sverige. Här bokar du så väl Sveriges största campingkedjor som oberoende campingplatser. Alla campingplatser på Camping.se är medlemmar i SCR Svensk Camping.

Fakta

Camping är Sveriges största semesterboende. Under semestersäsongen juni-augusti bor nästan hälften av alla övernattande turister i Sverige på en campingplats. Totalt hade branschen 15,6 miljoner gästnätter under 2016. SCR Svensk Camping är branschorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare. De stödjer sina medlemmars verksamhet genom affärs- och verksamhetsutveckling, nationell och internationell marknadsföring samt strategiskt arbete avseende branschens marknadsvillkor.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt