CampingSverige.se

25.3.14

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: CampingSverige.se
Dela
 

Campingsemester med komfort året runt

För många handlar campingsemester om friheten att kunna göra vad man vill och bara kör iväg utan fasta mål. En husvagn ger dig möjligheten att själv styra din semester i ditt eget tempo – utan stress.

Campingsemester ger frihet att välja själv

Campingsemester ger frihet att välja själv


Uppleva och umgås – DET är camping

Husvagnarna nuförtiden fås i stort sett med vilken utrustning och inredning man önskar. Du har ditt eget hus med dig “på ryggen”, där det finns kök, bad, soffa och säng.

De flesta semesterlägenheter har svårt att matcha komforten i en modern husvagn. Utrustning som effektiva värmesystem, golvvärme, varmvatten, fläkt, myggnät för alla dörrar och fönster, och bekväma sittgrupper och sängar finns i stort sett i alla husvagnar idag.

Campingsemester i en husvagn ger friheten att själv välja, och möjligheten att ändra sig. Den ger dig möjlighet att uppleva enligt dina önskemål och man gör saker och ting i det tempo som passar en bäst.

Camping kan beskrivas med begrepp som social samvaro, umgänge, upplevelser där stort och smått räknas. Familjer som umgås och spelar kort i förtältet, kvällsmys under markisen med ett glas vin i handen medan man stilla betraktar solen som går ned, eller familjeutflykten till den sevärdhet man har talat om i åratal. Alla dessa saker ger fina upplevelser som man sedan minns med stor glädje.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt