Husbil365

CampingSverige.se

25.5.14

Av: Daniel Andersson Fotograf: Caravan Club
Dela
 

Caravan Club närmar sig 30 000 medlemmar

Caravan Club är en av landets största intresseorganisationer inom camping med närmare 30 000 medlemmar. En av årets höjdpunkter är Nordiska Camping Träffen på Tandådalens camping som klubben står som värd för.

Caravan Club är Sveriges största privata campingägare med 38 campingplatser och marknadsför klubbens verksamhet på bl a olika mässor.
– I år kommer vi för första gången att vara med på Stora Nolia i Piteå, säger Lars Rasmussen, verksamhetschef i Caravan Club sedan maj 2013.

Caravan Club är Sveriges största privata campingägare med 38 campingplatser och marknadsför klubbens verksamhet på bl a olika mässor. – I år kommer vi för första gången att vara med på Stora Nolia i Piteå, säger Lars Rasmussen, verksamhetschef i Caravan Club sedan maj 2013.


Det händer mycket i Caravan Club i år. Under 2014 har klubben en medlemsvärvarkampanj med möjligheten för befintliga medlemmar att få fina värvningspremier. Vad är det då som lockar nya medlemmar, frågar vi verksamhetschef Lars Rasmussen.
– Vi brinner för ett aktivt fritids- och friluftsliv med många aktiviteter, en omfattande träffverksamhet, utbildning och teknisk rådgivning. Stora resurser satsas också på att bl a förbättra trafiksäkerheten och att utveckla campinglivet.

Caravan Clubs verksamhetschef Lars Rasmussen.

Caravan Clubs verksamhetschef Lars Rasmussen.


Nordisk Camping Träff

Den 6-12 juli arrangerar klubben Nordisk Camping Träff på Tandådalens camping i Sälenfjällen. Deltagarna erbjuds bussutflykter till Orsa Björnpark, Tomteland, Mora och Nusnäs. På kvällarna under veckan blir det underhållning och matservering. Caravan Club är i dagsläget också mycket engagerad i den högst aktuella frågan om ställplatser.
– Vi är en del av Husbilsdestination Sverige som arbetar med att sprida kunskap om lämplig utformning av ställplatser och bearbetar kommuner och andra intressenter som kan tänkas anlägga dessa, säger Lars Rasmussen.
Caravan Club jobbar med även med frågor som rör det mobila fritidslivet via sitt deltagande i Riksförbundet Mobil Fritid.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt