Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

27.11.17

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Caravan Stockholm välkomnar Lotta Engberg och Tobias Persson

Förra veckan släpptes nyheten om att Lotta Engberg och Tobias Persson kommer till Caravan Stockholm. Gör som 10.000 andra besökare, starta 2018 års äventyr på Mellansveriges största mässa för mobil livsstil och låt dig underhållas och inspireras.

Låt dig inspireras och underhållas på Caravan Stockholm 2018.

Låt dig inspireras och underhållas på Caravan Stockholm 2018.


Två år i rad har mässan slagit publikrekord med över 10.000 besökare, missa inte årets mässa 15-18 februari på Kistamässan i Stockholm. Under fyra dagar får man se ett stort sortiment av husbilar, husvagnar, tillbehör, resmål och destinationer samt ta del av underhållning, seminarium, inspiration och expertföreläsningar på mässans scen.

Komikern Tobias Persson.

Komikern Tobias Persson.
Fotograf: Robert Eldrim


Artister klara - sång och skrattfest!

Sångerskan och programledaren Lotta Engberg samt komikern Tobias Persson är klara för att uppträda på Caravan Stockholm. Lotta har varit hela Sveriges dansbandssångerska sedan genombrottet i början på 80-talet. Sedan dess har det blivit inte mindre än sju (!) melodifestivaler och flera programledaruppdrag. Inte minst leder Lotta populära Lotta på Liseberg.

Mångsidige Tobias Persson är en av Sveriges populäraste komiker, han är ett säkert kort om man vill få ett gott skratt. Tobias har synts i mängder av tv-program och ÖoB:s reklamfilmer. Dessutom har han skrivit manus till nästan lika många program, missa inte hans skrattfest på fredagen 16/2.
– Tobias är omtyckt av alla åldersgrupper och vi är riktigt glada över att ha lyckats boka honom till årets mässa, säger Karin Blomqvist, projektledare.

Scenprogrammet på Caravan Stockholm är ett samarbete mellan Caravan Stockholm, tidningen Husvagn på Väg och Däckteam.

Destinationstorget- årets stora nyhet!

Årets stora nyhet på Caravan Stockholm är Destinationstorget där man får följa med på en resa genom Sverige från norr till söder vidare ut i Europa via härliga resmål. Du som besökare får reseinspiration från resenärer och experter på scen, i en pop-up monter i anslutning till scenen samt vid Destinationstorget.

Scenprogrammet och mässans utställare presenteras och uppdateras löpande på mässans hemsida: www.caravanstockholm.se

Var: Kistamässan
När: 15-18 februari 2018

Lotta Engberg uppträder lördagen den 17 februari 2018 kl. 14:30
Tobias Persson äntrar scenen fredagen 16 februari 2018 kl. 14:30

Se också...

Caravan Stockholm 2017: Intervjuer med utställare

Här får du bl a veta mer om prispressade Rimor, husvagnsklassikern Eriba Touring, en spännande kökslösning hos Kabe och nya tillbehörsleverantören Campout. Och så grillen som inte ryker!

2017-02-27

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt